Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna, obľúbená a... Fíha, veď táto hollywoodska herečka má korene na Slovensku!

Jessica Biel Zobraziť galériu (4)
Jessica Biel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kedysi ju milovali fanúšikovia seriálu V siedmom nebi, neskôr Jessica Biel vytvorila obľúbenú dvojicu so spevákom Justinom Timerlakom, za ktorého je vydatá už 8 rokov. Nie tak dávno vysvitlo, že jej rodina pochádza zo Slovenska, a tak ju tunajší fanúšikovia majú zrejme ešte radšej.

Jessica Biel sa narodila 3. marca 1982. Kariéru začínala ako vokalistka, potom sa objavila ko Mary Camden v seriáli V siedmom nebi. Neskôr sa zviditeľnila ja v horore Texaský masaker motorovou pílou. Hrala sj vo filmoch Total Recall, A-Team, Iluzionista a ďalších. 

Beverley Mitchell a Jessica Biel v seriáli V siedmom nebi
Zobraziť galériu (4)
Beverley Mitchell a Jessica Biel v seriáli V siedmom nebi  (Zdroj: The CW Television Network)

Galéria: Herečka Jessica Biel

Pre Slovákov je zaujímavý pôvod tejto herečky. Raz sa vyjadrila, že jej predkovia prišli do Ameriky z Nemecka, ale tamojší experti zistili, že jej korene nesiahajú k nim, ale na Slovensko. Ako v roku 2015 vypátral týždenník Plus 7 dní, herečkin prapradedo sa narodil ako Moritz Biel v Porúbke pri Žiline. 

Brunetkin predok odišiel za veľkú mláku spolu so svojou manželkou Ottiliou v roku 1888. A práve tu pramení dôvod, prečo si herečka myslela, že pochádzali z Nemecka. Na zaoceánsku loď sa totiž nalodili v Hamburgu. 

V USA sa Bielovcom darilo. Z krčmára z Porúbky sa v Amerike stal bankár a rozrástla sa aj jeho rodina. V Chicagu sa mu narodili ďalšie deti, medzi nimi aj najmladší Edward. Tomu sa neskôr narodil Donald Arthur, ktorý sa v dospelosti tešil zo syna Jonathana. No a práve ten je otcom známej herečky Jessicy Biel. 

Krásna, obľúbená a... Fíha,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Jessica je vydatá za speváka Justina Timberlaka. Brali sa v roku 2012. Koncom minulého roka sa však zdalo, že ich vzťah skončil – Justina fotografi prichytili s kolegyňou, s ktorou sa držal za ruky. Umelec sa však bránil, že ich gestá boli len zle interpretované a došlo k nim na základe vyššej hladiny alkoholu v krvi. 

Manželke sa verejne ospravedlnil a povedal, že chce byť čo najlepším príkladom pre ich spoločného syna Silasa. 

Napriek tomu, že v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu