Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najsexi bodyguard má už 65 rokov: Takto dnes vyzerá! A miluje túto kočku

Kevin Costner Zobraziť galériu (8)
Kevin Costner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále rovnako šarmantný! Keď mal v roku 1992 premiéru film Osobný strážca, pri pohľade na Kevina Costnera bola namäkko nejedna žena. A slávny herec je dodnes príťažlivý pre dámy rôznych vekových kategórií. Ako ale vyzerá jeho životná láska?

Kevin Costner sa narodil 18. januára 1955, ako najmladší z troch synov. V detstve rád hráva futbal, písal básne, hral na klavíri a spieval v baptistickom zbore. Jeho otec musel kvôli práci často meniť adresu. A s ním aj celá rodina, takže Kevin v tom čase ťažko nadväzoval kamarátstva. 

Počas strednej školy sa začal venovať baseballu. Po jej skončení viedli jeho kroky na univerzitu, kde študoval financie a marketing. V poslednom ročníku sa však stále viac zaujímal oo tanec a herectvo. Jeho umelecké začiatky však neboli jednoduché. Hral skôr v podradných počinoch. Ešte počas štúdia spoznal svoju prvú manželku Cindy Silva. Zaujímavé je, že pracovala ako Popoluška v Disneylande. Dvojica má spolu tri deti. Rozviedli s v roku 1994 po 16 rokoch manželstva. 

Kevin Costner v začiatkoch svojej hereckej kariéry.
Zobraziť galériu (8)
Kevin Costner v začiatkoch svojej hereckej kariéry.  (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Zlom v Costnerovej kariére nastal v roku 1985, keď si zahral v počine Silverado. Jeho popoularita rástla a na prelome 80. a 90. rokov bol jedným z najsexi hercov Hollywoodu. V roku 1990 mal premiéru flm Tanec s vlkmi, na ktorom sa podieľal aj ako režisér. Costner vďaka nemu získal dvoch Oscarov. 

S menom Kevina Costnera su späté aj mnohé iné počiny a aktívny je dodnes. Ženy si určite vybavia film Osobný strážca, v ktorom stvárnil bodyguarda krásnej Whitnej Houston. 

Galéria: Kevin Costner vo svojich najznámejších filmových úlohách

Milé dámy, zrejme nám pri pohľade na aktuálne fotky dáte za pravdu, že Costner je stále veľký fešák. Svoj podiel na tom určite má i to, že má po svojom boku o 19 rokov mladšiu modelku Christine Baumgartner. Tá mu tiež porodila tri ratolesti. Známy herec svojho času randil aj s Elle Macpherson a Bridget Rooney, s ktorou má syna. 

Kevin Costner má okrem Oscarov aj viacero ďalších ocenení. Miluje country a má tiež vlastnú kapelu. Venuje sa tiež podnikaniu, filantropii a politickému aktivizmu. 

Kevin Costner vyzerá aj na staré kolená skvele.
Zobraziť galériu (8)
Kevin Costner vyzerá aj na staré kolená skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)
Kevin Costner so svojou manželkou a mladšími ratolesťami.
Zobraziť galériu (8)
Kevin Costner so svojou manželkou a mladšími ratolesťami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kevin Costner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu