Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Johnny Depp šokoval krutosťou: Prehovorili ďalšie z jeho žien!

Johnny Depp Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nezostali ticho! Nie je tajomstvom, že škandalózne manželstvo Johnnyho Deppa (56) a Amber Heard (33) má nepeknú dohru. Kráska najskôr obvinila slávneho herca z domáceho násilia. On ju neskôr pohnal pred súd z rovnakého dôvodu a pridal aj žiadosť o očistenie svojho mena i povesti. Nedávno sa v médiách objavili správy, ktoré ho neukazovali v najlepšom svetle. Aktuálne sa ale o slovo prihlásili slávne kolegyne, ktoré sa postavili na jeho obranu.

Galéria: Manželstvo Johnnyho Deppa a Amber Heard bolo škandalózne
„Spáľme Amber. Poďme ju utopiť pred tým, než ju spálime. Potom budem mať sex s jej zhoreným telom, aby som si bol istý, že je mŕtva,” takto zneli šokujúce sms správy Johnnyho Deppa, ktorých adresátom bol jeho kolega a kamarát Paul Bettany. Ako svoj tromf ich použili advokáti jeho exmanželky Amber Heard.

Desivé plány Johnnyho Deppa: Exmanželku chcel spáliť a potom... Preboha, mať s ňou sex!

Aktuálne sa hercovo meno spomína v médiách opäť. Pričinila sa o to jeho bývalá frajerka Winona Ryder, ktorá sa rozhodla brániť svojho niekdajšieho snúbenca „Poznám Johnnyho dlhé roky. Je pre mňa nemožné veriť všetkým tým otrasným obvineniam. Štyri roky sme tvorili pár a náš vzťah považujem za jeden z najvýznamnejších v živote. Som presvedčená, že je dôležité, aby som o ňom prehovorila aj z môjho pohľadu,” uviedla slávna herečka. 

Winona si je vedomá toho, že nemôže vedieť, aké jeho manželstvo s Amber bolo. Avšak jej skúsenosť s ním je celkom odlišná. „Johnny nebol voči mne nikdy násilný a rovnako som ho nikdy nevidela, aby sa k niekomu správal agresívne. Som z tých obvinení šokovaná a na základe mojich skúseností je nemožné im veriť. Ja ho poznám len ako starostlivého a milujúceho muža, s ktorým som sa vždy cítila bezpečne,” dodala Winona. 

Winona Ryder bráni svojho bývalého snúbenca Johnnyho Deppa.
Zobraziť galériu (7)
Winona Ryder bráni svojho bývalého snúbenca Johnnyho Deppa.  (Zdroj: SITA/AP)

Na Deppovu obranu sa postavila aj ďalšia z jeho kolegýň - Penélope Cruz, ktorá sa netají tým, že sú dlhé roky dobrými priateľmi. „Vždy som bola ohromená jeho láskavosťou, geniálnou mysľou, talentom a zvláštnym zmyslom pre humor. Videla som Johnnyho v mnohých situáciách, ale vždy bol ku každému láskavý. Je to jeden z najštedrejších ľudí, čo poznám,” uviedla vo svojom vyjadrení pre súd rodáčka zo Španielska.     

Penélope spomínala aj na časy, keď spolu nakrúcali Pirátov z Karibiku a ona bola v tom čase tehotná. „Ja a môj manžel nikdy nezabudneme na jeho ochotu, ochranu a láskavosť, ktorou ma v tom čase denne zahŕňal. Veľmi ho ľúbime a sme šťastní, že takýto výnimočný človek je súčasťou nášho života,” uzavrela Cruz, ktorej manželom je tiež známy herec Javier Bardem.

Aj Javier Bardem a Penélope Cruz bránia česť Johnnyho Deppa.
Zobraziť galériu (7)
Aj Javier Bardem a Penélope Cruz bránia česť Johnnyho Deppa.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu