Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

S Haberom je už 19 rokov, ale predtým: Nevera a rozvod!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Modelka Daniela Peštová (49) je krásna žena, ktorá ani vekom nestráca na pôvabe. Už 19 rokov je po jej boku Paľo Habera (57) a hoci im to stále klape, svadbu neriešia. Obaja si totiž prešli rozvodom, blondínka o to horším, že manžel ju podvádzal.

Daniela Peštová sa narodila 14. októbra 1970. Neplánovala byť modelkou a hoci vedela o modelingovej súťaži, nemala o ňu záujem. Lenže potom stretla hľadačku nových tvárí, ktorá ju presne tam poslala. A krehká blondínka vyhrala!

Daniela tak namiesto na vysokú školu putovala do Paríža, neskôr rozbehla kariéru v New Yorku. Jej tvár zdobila titulné stránky mnohých časopisov, pracovala dokonca aj pre Victoria’s Secret. 

Daniela Peštová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Hamptons)

S Haberom je už
Zobraziť galériu (6)

V New Yorku sa dala dokopy s podnikateľom Tommasom Butim. V roku 1994 sa konala svadba a nasledoval spoločný syn Yannick. Nakoniec sa však ukázalo, že to nebol šťastný výber. Podľa medializovaných informácií Thomas utrácal modelkine peniaze a udržiaval vzťah s viacerými ženami. Najmä nevery Danielu veľmi zranili. A tak sa dvojica rozviedla. 

Po rozvode bola Peštová zlomená, neskôr sa však pozbierala a ako sama tvrdí, prestala byť taká naivná. V máji 2000 spoznala Paľa Haberu na modelingovej súťaži, ktorú spolumoderovali. Blondínka netušila nič o jeho kariére ani minulosti, keďže žila za veľkou mlákou. 

Napriek svojej minulosti, Daniela
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

Dali sa dokopy a stále je z nich rovnako zamilovaný párik. Lásku spečatili aj deťmi – Daniela porodila dcéru Ellu Joy a syna Paula Henryho. Napriek tomu manželstvo u nich nie je témou číslo 1. „Asi stále čakáme na to, až dozreje správny čas. Inštitúcia manželstva je skvelá, ale nám to jednoducho stačí takto,” vyjadril sa minulý rok v decembri Habera. 

S Haberom je už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu