Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Táto česká herečka má poriadnu „HUBU“: Drsné slová o škandalóznej dcére aj známej kolegyni

Veronika Žilková Zobraziť galériu (6)
Veronika Žilková (Zdroj: CT)

PRAHA - Herečka Veronika Žilková (58) vyzerala zamlada ako neviniatko, no dnes si určite servítku pred ústa nedáva. Niekedy doslova šokuje vyjadreniami na adresu svojej škandalóznej dcéry Agáty Prachařovej, rodenej Hanychovej. A nešetrila ani jej svokru, známu herečku Danu Batulkovú.

Veronika Žilková sa narodila 16. októbra 1961, od malička ju to ťahalo k divadlu. Známa je aj z niekdajšej humoristickej relácie Tele tele, kde účinkovala s Michalom Suchánkom a Richardom Genzerom. 

Veronika hrala v mnohých filmoch a seriáloch, jej hlas je známy aj z dabingu. Pamätníci si ju vybavujú napríklad zo seriálu My všichni školou povinní. Zamlada pôsobila blondínka ako hotové neviniatko a málokto by si ju vedel asi predstaviť v negatívnej úlohe. 

Táto česká herečka má
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

V 80. rokoch minulého storočia bola vydatá za režiséra Jiřího Hanycha, s ktorým mali spolu dcéru Agátu. Tá sa zviditeľnila účasťou na súťaži miss, kde získala tretie miesto. A veľmi skoro sa stala skloňovaným menom v médiách. Ako hovoria bratia Česi, má poriadne „prořízlou držku” a nikdy si nerobila veľkú hlavu z toho, čo si o nej ostatní pomyslia.

A asi je už aj jasné, po kom to má. Agáta je totiž aktuálne vydatá za moderátora, herca a hudobníka Jakuba Prachařa a práve jej mama sa často vyjadruje k jej súkromiu. Nejde mi teraz o Agátu, tá mi je teraz ukradnutá, rovnako ako jej manžel a ostatní frajeri. Mne ide hlavne o to nenarodené dieťa, aby sa mohlo v zdraví narodiť,“ bez obalu komentovala situáciu, keď jej dcéra otehotnela a špekulovalo sa, či je otcom vôbec Jakub. 

Neskôr sa dokonca začalo skloňovať slovo rozvod a Veronika si zas nekládla servítku pred ústa. Jakubovou mamou je herečka Dana Batulková, známa aj zo seriálu Som mama. A evidentne si príliš nesedia. „Jediné pozitívne na tom je, že sa Agáta zbaví svokry, ktorá nectí listové tajomstvo, nabúrava sa jej do Facebooku a informácie podáva médiám. Dúfam, že si nájde lepšiu svokru, manžela si musí vybrať sama,“ vyhlásila pre médiá Žilková. 

Prachařovci situáciu ustáli, no stále sa hovorilo, že majú v manželstve problémy. Aktuálne ich opäť natrela práve známa herečka. Po smrti Karla Gotta totiž na sociálnu sieť verejne napísala, že Agáta sa rozvádza. 

Veronika Žilková s dcérou Agátou
Zobraziť galériu (6)
Veronika Žilková s dcérou Agátou  (Zdroj: Instagram A.H.)

Samotná Veronika si tiež prešla rozvodom – dokonca dvakrát. Keď jej krachol vzťah s Agátiným otcom, vydala sa za stavebného inžiniera Marka Navrátila, s ktorým má dvoch synov - Vincenta a Cyrila. Počas manželstva si dokonca osvojili aj dve deti z detského domova. Vydržalo im to od roku 1988 do roku 2005. 

Aktuálnym manželom Veroniky Žilkovej je herecký kolega Martin Stropnický, ktorý ale pred rokmi vstúpil aj do politiky. Dokonca bol ministrom obrany. Minulý rok sa však rozhodol na vysokom poste skončiť a stať sa veľvyslancom v Izraeli. Dvojica má spolu dcéru Kordulu, syn Melichar zomrel ako novorodenec. 

Veronika Žilková s manželom Martinom a dcérami Agátou a Kordulou
Zobraziť galériu (6)
Veronika Žilková s manželom Martinom a dcérami Agátou a Kordulou  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Veronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu