Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haberova bohyňa na FOTO z postele: Pali, ty sa teda máš!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Daniela Peštová je jednoducho krásna žena. Prirodzene pekná tvár a dokonalá figúra tvoria kombináciu, vďaka ktorej právom patrí medzi najšarmantnejšie ženy nášho šoubznisu. Pri pohľade na ňu znie až neuveriteľne, že v októbri oslávi 50. narodeniny. V uplynulých dňoch zverejnila blondínka na instagrame momentku v nohavičkách. Určite nejeden chlap nám dá za pravdu, že by sa s jej mužom Paľom Haberom (58) ochotne vymenil.

Na topkách sme vás nedávno informovali, že Daniela Peštová opäť pózovala pre značku Vicotria´s Secret. S mladšími modelkami hravo drží krok a jej telo je stále hodné obdivu. Známa blondínka sa aj po troch deťoch a s pribúdajúcimi rokmi udržiava v skvelej kondícii. 

Galéria: Daniela Peštová je krásna žena.
Raz za čas poteší aj svojich priaznivcov a prostredníctvom sociálnych sietí sa s nimi delí o rôzne fotky. V pondelok pridala na instagram záber z postele, na ktorom je v tričku a nohavičkách. „Odpadol som! Krása. Neskutočná postava!” reagovali fanúšikovia. 

Aj keď sa pohľadom na krivky známej modelky môže pokochať ktokoľvek, tým vyvoleným, ktorý sa prebúdza a zaspáva po boku božskej Daniely, je spevák Paľo Habera. Ktovie, či ju v pondelok po tom jej dokonalom zadku vyšibal...

Daniela Peštová zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová zverejnila na instagrame takúto provokatívnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu