Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Šesťkrát ženatý herec: Piata v poradí bola Angelina Jolie!

Billy Bob Thornton Zobraziť galériu (8)
Billy Bob Thornton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rozvody a viacnásobné manželstvá nie sú v Hollywoode ničím výnimočným. Aj Angelina Jolie (46) už bola pred Bradom Pittom (55) vydatá za iného. Bola manželkou č. päť o dvadsať rokov staršieho kolegu, ktorého spoznala pri filmovačke. Billy Bob Thornton (65) je dnes ženatý už šiesty raz.

Billy Bob Thornton sa narodil 4. augusta 1955 ako William Robert Thornton. Na škole hral baseball a chcel sa stať profesionálom, po zranení ho však tím prepustil. Neskôr sa pustil do štúdia psychológie, ale skončil po dvoch semestroch. V polovici 80. rokov sa rozhodol stať hercom. 

Dnes má na konte množstvo filmov. Pozornosť si získal v dráme Sling Blade, potom účinkoval v snímkach ako U Turn, Farby noci, Armageddon, Ples príšer, Neznesiteľná krutosť, Láska nebeská, Pán telocvikár a iných. 

Halle Berry a Billy Bob Thornton v Plese príšer
Zobraziť galériu (8)
Halle Berry a Billy Bob Thornton v Plese príšer  (Zdroj: Lionsgate)

Billy sa za svoj život zatiaľ oženil 6-krát. Prvé manželstvo podľa rozvodových papierov skončilo aj pre jeho neveru. Potom spojil svoj život s menej známymi herečkami a jednou Playboy modelkou. Tá ho dokonca obvinila z násilia, ktoré sa údajne odohrávalo aj pred deťmi. 

Najviac pozornosti si ale Thornton vyslúžil, keď si vzal o 20 rokov mladšiu Angelinu Jolie, s ktorou hral vo filme Pushing Tin. Vzali sa v roku 2000, keď vyšiel jej film s Nicolasom Cageom 60 sekúd a o rok neskôr ju diváci spoznali ako Laru Croft (Tomb Raider). 

Šesťkrát ženatý herec: Piata
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Dvojica spolu pôsobila veľmi výstredne a svoju lásku veľmi okato prezentovala aj na verejnosti. Dokonca na krkoch nosili mapulky s kvapkou krvi toho druhého. V lete 2002 sa však odlúčili a v ďalšom roku už boli rozvedení. Angelina si na jar 2002 adoptovala dieťa, no papiere vyplnila len za seba, nefigurovali tam ako manželia. 

Billy neskôr vyhlásil, že ženiť sa už nemieni. Keď si našiel novú partnerku, nechcel, aby ju volali pani Thorntonová číslo 6. Nakoniec si však párik povedal áno, hercov hovorca potvrdil, že sobáš prebehol v októbri 2014. 

Billy Bob Thornton so šiestou manželkou Connie Angland
Zobraziť galériu (8)
Billy Bob Thornton so šiestou manželkou Connie Angland  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Billy Bob Thornton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu