Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vittek má kompletne vynovenú frajerku: Štyri zákroky za jediný deň

Róbert Vittek Zobraziť galériu (10)
Róbert Vittek (Zdroj: Instagram RV)

BRATISLAVA - Futbalista Róbert Vittek už nejaký čas randí s 1. vicemiss Universe SR 2012 Martinou Grešovou. Tá pred pár dňami podstúpila na klinike krásy rovno štyri zákroky, po ktorých ukázala svojim fanúšikom doráňanú a opuchnutú tvár. Zrejme chcela na dnešné narodeniny svojho miláčika vyzerať naozaj tip top

Róbert Vittek sa narodil 1. apríla 1982. S futbalom začínal v Slovane Bratislava, neskôr sa presunul do zahraničia. Hrával za Norimberg, Lille, Trabzonspor či Istanbul. 

Pre fanúšikov bolo vždy zaujímavé aj jeho súkromie – v roku 2005 si totiž vzal za manželku speváčku vystupujúcu pod menom Patricia Paris. Dvojica má spolu dve dcéry. V roku 2013 sa však začalo šepkať o jeho vzťahu s jojkárkou Alexandrou Orviskou a médiá zapĺňala prestrelka medzi dvomi sokyňami. 

Vittek má kompletne vynovenú
Zobraziť galériu (10)

Odvtedy si Vittek a Vitteková žijú každý svoj život. Róbert aktuálne randí v bývalou misskou Martinou Grešovou. A hoci mala svoju krásu oficiálne potvrdenú titulom prvej vicemiss, rozhodla sa v týchto dňoch podstúpiť hneď niekoľko zákrokov na vylepšenie. 

Martina absolvovala napríklad úpravu pier. „Tie pery boleli, ale stojí to za to,” informovala svojich fanúšikov s tým, že do tejto časti tváre ju pichli asi 30-krát. Okrem toho si nechala vyrovnať nos, na ktorom mala nerovnosti a tie sa odstránili kyselinou hyaluronovou. 

Vittek má kompletne vynovenú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram MG)

Ďalšie na rade bolo okolie očí. „Vypĺňali mi kruhy pod očami, mala som oči vpadnuté dovnútra,” vysvetľovala Grešová na Instagrame. A ešte si nechala zúžiť tvár, ktorá údajne pôsobila širšie kvôli vyvinutým žuvacím svalom – tie má mať na svedomí neustále žuvanie žuvačky. „Napichali mi botox a tým mi rozpustili žuvacie svaly a snáď teda budem mať už malú hlavičku,” okomentovala tento zákrok Martina. 

Nuž, na jeden deň celkom zaberák. A Grešová netajila, že po zákrokoch cíti bolesti. Ale evidentne jej to za to stálo. „Keď to odpuchne, nalíčim sa a vyfintím sa, tak potom dúfam, že aj ja sama odpadnem,” vyjadrila svoju nádej. Nuž, snáď odpadne aj Robo, keď má teraz ešte krajšiu frajerku...

Vittek má kompletne vynovenú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram MG)

Vittek má kompletne vynovenú
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram R.V., )

Viac o téme: Róbert Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu