Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Koniec rozprávkového života na Floride: Dejdarovi došli prachy!

Martin Dejdar Zobraziť galériu (6)
Martin Dejdar (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Martin Dejdar aktuálne účinkuje v markizáckom seriáli Kuchyňa. V uplynulých rokoch mal práce naozaj nad hlavu, aby mohol financovať svoju rodinu na Floride. Napriek tomu, že sa takmer nezastavil a zháňal jeden kšeft za druhým, cestovanie na trase Česko - Slovensko - USA a život v americkom slnečnom štáte bol nad jeho finančné možnosti.

Martin Dejdar sa narodil 11. marca 1965. Študoval na pražskej DAMU a hneď po škole získal divadelný angažmán. V roku 1993 ho preslávila komédia Šakalí léta a o dva roky potvrdil svoje herecké majstrovstvo vo filme Učiteľ tanca – za túto úlohu získal cenu Český lev. 

Koniec rozprávkového života na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CT)

Známy je aj zo seriálov Zdivočelá země, Konec velkých prázdnin alebo Poslední sezona. V rámci dabingu je jeho najznámejšou úlohou hlas Barta Simpsona. Okrem herectva je Dejdar známy aj svojím šoumenstvom – moderoval viacero televíznych programov a uplatnil sa aj ako porotca jednej série šou Česko Slovensko má talent. 

Martin Dejdar je ženatý, má syna Matěja a dcéru Sáru. Syn ej nádejný hokejista, ktorý kvôli športu odišiel na Floridu. Štyri roky tam s ním potom žila aj mama Daniela a sestra. Otec rodiny za nimi lietal tak často, ako mohol. 

Aby si mohol dovoliť financovať život v USA a svoje letenky, pracoval takmer do úmoru. Skoro žiadnej pracovnej ponuke nepovedal nie, aby rodinu zabezpečil. Pred pár mesiacmi však úprimne priznal, že to nestačí. 

Martin Dejdar s manželkou Danielou
Zobraziť galériu (6)
Martin Dejdar s manželkou Danielou  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Kým v Čechách a na Slovensku mu zárobky možno mnohí závideli, na luxusný život v Amerike to nebolo dosť. „Finančne to tam bolo pre nás veľmi náročné,” úprimne priznal Blesku dôvod, prečo za veľkou mlákou zostal len Matěj. 

Viac o téme: Martin Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu