Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdila s Naomi a Cindy, teraz má 50 a vyzerá... Fíha!

Christy Turlington vo videoklipe k piesni Freedom Zobraziť galériu (10)
Christy Turlington vo videoklipe k piesni Freedom (Zdroj: youtube.com)

KALIFORNIA - U nás nie je jej meno všeobecne známe, kedysi sa ale vyslovovalo spolu s menami supermodeliek Cindy Crawford, Naomi Campbell či Claudie Schiffer. Zahrala si aj v slávnom videoklipe Georgea Michaela Freedom. A aj dnes vyzerá Christy Turlington (50) stále skvelo.

Kto si pamätá pojem supermodelka, možno vie aj to, že medzi ne patrila Christy Turlington. Spolu s ďalšími kolegyňami patrí k legendám modelingu. V 90. rokoch stačilo povedať krstné meno Naomi, Cindy či Christy a každý vedel, o koho ide. 

Práve preto bola spolu s Lindou Evangelistou, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helenou Christensen, Elle MacPherson a Claudiou Schiffer označená pojmom Úžasná sedmička.

Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz a Naomi Campbell
Zobraziť galériu (10)
Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz a Naomi Campbell  (Zdroj: Herb Ritts)

Christy, Cindy, Linda a Naomi sa spolu objavili aj v slávnom videoklipe Freedom. Účinkovala tam s nimi aj Tatjana Patitz. „Kazetu s piesňou som dostala až po prílete. Ledva som poznala slová, keď sme začali nakrúcať. Moja prvá scéna bola, ako som sa promenádovala za papierovou stenou a vo výreze bolo vidieť len časť mojej tváre. Vždy, keď som si nevedela spomenúť na slová, prikrčila som sa tak, že mi bolo vidieť len oči,” zaspomínala si Christy pre Harper's Bazaar v roku 2015, keď pieseň slávila svojich 25 rokov. 

Kráska z Kalifornie začala s modelingom ako 14-ročná a dodnes ju vídať na obálkach magazínov. Hoci dnes slávi 50 rokov, vôbec nepatrí do starého železa. Vo forme sa udržuje behaním a jogou. 

Christy Turlington kedysi
Zobraziť galériu (10)
Christy Turlington kedysi  (Zdroj: Vogue)

Christy Turlington dnes
Zobraziť galériu (10)
Christy Turlington dnes  (Zdroj: InStyle)

Viac o téme: Christy Turlington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu