Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda s božským telom: Randí so zajačikom a... Aha, ako vyzerá po zobudení

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (16)
Nicole Scherzinger (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vôbec na to nevyzerá, ale Nicole Scherzinger dnes oslavuje 40 rokov. Jej tvár a telo však akoby patrili o dekádu mladšej žene. Svedčí o tom aj fakt, že zbalila o 13 rokov mladšieho športovca. A ten má veru aj hneď po zobudení vedľa seba krásavicu.

Nicole Scherzinger sa narodila 29. júna 1978. Už ako tínedžerka vystupovala v školských muzikáloch. Vysokú školu prerušila, aby mohla účinkovať v rockovej kapele. Neskôr sa objavila v dievčenskej skupine, ktorá ale nemala dlhé trvanie. Slávnou sa stala až ako členka Pussycat Dolls, ktorá sa stala celosvetovo 6. najlepšie zarábajúcou dievčenskou kapelou. 

Hviezda s božským telom:
Zobraziť galériu (16)

Cicušky si povedali zbohom v roku 2009 a Nicole úspešne rozbehla sólovú kariéru. Okrem toho vyhrala jednu sériu Dancing with the Stars a účinkovala ako porotkyňa v anglickom aj americkom X Factore. Tvorcovia sa však rozhodli zostavu osviežiť a na jeseň sa tam už tmavovláska vraj neobjaví. 

V súkromí sa jej však evidentne stále darí. Randí totiž s jedným z najkrajších tenistov - s Grigorom Dimitrovom z Bulharska. Fešák v máji oslávil 27. narodeniny, od svojej polovičky je tak mladší o 13 rokov. Rozdiel však príliš nebadať. Aj keď pravda je, že spoločných snímok dvojice je ako šafranu, súkromie si strážia a na sociálnych sieťach sa spolu neprezentujú.

Hviezda s božským telom:
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

Napriek vekovému rozdielu sa môže Grigor svojou Nicole len pýšiť. Brunetka má totiž figúru, akú jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Udržiava sa vo forme cvičením a tancom, nedávno začala aj s pilatesom. A nielen jej postava stojí za to, pred svojím miláčikom sa nemusí hanbiť ani hneď po zobudení či bez mejkapu.

Hviezda s božským telom:
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram NS)

Na nedávnom festivale v Cannes sa Nicole ukázala fanúšikom hneď po zobudení.
Zobraziť galériu (16)
Na nedávnom festivale v Cannes sa Nicole ukázala fanúšikom hneď po zobudení.  (Zdroj: Instagram NS)

Nicole to pristane aj bez mejkapu.
Zobraziť galériu (16)
Nicole to pristane aj bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu