Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Úspešná aj strašne SEXI: Cibulková odhaľuje chrumkavé telo

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (27)
Dominika Cibulková (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková je nielen skvelá tenistka, ale fanúšikov vie zaujať aj ako žena. Dievčatá svojimi outfitmi a vzťahom k móde, mužov zas sexi snímkami. Hoci blondínka zvyčajne neukazuje viac, než by bolo slušné, je sa na čo pozerať.

Dominika Cibulková sa narodila 6. mája 1989. S tenisom začala ako 7-ročná, v deviatich rokoch bola oficiálne zaregistrovaná v piešťanskom tenisovom klube. Medzi juniorkami bola na svete jednou z piatich najlepších. Koncom mája 2005 figurovala na treťom mieste v juniorskom rebríčku ITF.

Úspešná aj strašne SEXI:
Zobraziť galériu (27)
 (Zdroj: TASR)

Počas kariéry vyhrala niekoľko turnajov WTA. V roku 2014 sa prepracovala až do finále Australian Open a v roku 2016 sa stala víťazkou WTA Finals v Singapure, na ktorom sa stretlo osem najlepších hráčok rebríčka WTA. Dominika sa najvyššie umiestnila na 4. priečke. 

Hoci Dominika na rozdiel od Daniely Hantuchovej nemá výšku a postavu modelky, ocitla sa už na viacerých titulkách ženských aj pánskych magazínov. A na jej fotografiách z dovoleniek môžu muži oči nechať. Jej vyšportovaná postava rozhodne stojí za pohľad. Presvedčte sa v našej GALÉRII»

Úspešná aj strašne SEXI:
Zobraziť galériu (27)
 (Zdroj: Instagram DC)

Pre mnohé ženy je zas módnou ikonou. Nebojí sa experimentovať, dokáže nosiť štýl ulice, ale aj elegantné a sexi outfity. A môže si samozrejme dopriať luxus, aký jej niektoré len ticho závidia. Magazín Sports Illustrated ju dokonca v roku 2017 zaradil do rebríčka 50 najštýlovejších športovcov a dostala aj ocenenie SELFIE AWARD. 

Úspešná aj strašne SEXI:
Zobraziť galériu (27)
 (Zdroj: sportsillustrated)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu