Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Danglov životný krok: Známu herečku vymenil za inžinierku s mierami modelky!

Dano Dangl Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Asi nie každý vie, že Dano Dangl v mladosti randil s Danicou Jurčovou. Z nej sa stala známa herečka a z neho matador televíznej zábavy. No ešte skôr, než sa stal "slávnym", stretol svoju osudovú lásku - inžinierku Beátu. Trojnásobnú mamu s mierami modelky mu môže závidieť nejeden chlap.

Dano Dangl má dnes 44 rokov a pri rekapitulácii svojho doterajšieho života môže byť spokojný. Darí sa mu v práci i súkromnom živote. Hoci ako študent randil s nádejnou herečkou Danicou Jurčovou, nakoniec tú pravú našiel v inej oblasti. 

Danglov životný krok: Známu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív STV)

V roku 2001 sa zoznámil s inžinierkou Beátou, ktorá pracovala v reklamnej agentúre. A vziať si ju chcel údajne okamžite. Dnes majú už tri deti - Olivera, Laru a Siennu. A keď sa Beáta objaví v spoločnosti, je neprehliadnuteľná svojím vkusom a mierami, vďaka ktorým vyzerá, akoby len nedávno zliezla zo svetových mól. 

Danglov životný krok: Známu
Zobraziť galériu (6)

Hlas Dana Dangla je známy aj z dabingu. Známym sa stal najmä vďaka projektu S.O.S., ktorý vysielala verejnoprávna televízia. Neskôr mal na Markíze úspešnú reláciu Partička. V posledných rokoch robil porotcu v šou Tvoja tvár znie povedome a účinkuje tiež v RTVS v programe Milujem Slovensko. Naposledy ho Markíza obsadila do Hypnoshow. 

Viac o téme: Dano Dangl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu