Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdna Shakira bez mejkapu: Nuž, ten vek už pomaly vidno...

Shakira Zobraziť galériu (7)
Shakira (Zdroj: SITA/AP)

BARCELONA - Kolumbijská speváčka Shakira má naozaj dobré gény. V jej výzore je niečo, vďaka čomu bude stále pôsobiť dievčensky. No na najnovšom zábere bez mejkapu už trochu vidieť, že dvadsiatku má dávnejšie za sebou...

Speváčka Shakira má dnes 41. narodeniny. Ako darček dostala pred pár dňami ocenenie Grammy za najlepší latino-pop album. Na slávnostnom ceremoniáli sa nezúčastnila, no svoju radosť ukázala na instagrame. Takto oslavovala: 

shakira - oslava grammy

Speváčka sa svojim fanúšikom ukázala bez mejkapu. A hoci má v sebe stále dievčenský šarm, bez perfektného líčenia sú na jej pleti vidieť kruhy pod očami aj vrásky. Je však sympatické, že za svoju prirodzenú podobu sa nehanbí a nepotrebuje byť dokonale upravená každú jednu minútu z dňa. Veď doma sa asi každá žena cíti pohodlnejšie bez nánosov farbičiek. A ani jej o desať rokov mladší partner, futbalista Gerard Piqué, určite nemá žiadne výhrady... 

Hviezdna Shakira bez mejkapu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Shakira sa narodila v Kolumbii otcovi z Libanonu a matke z Kolumbie. Okrem rodnej španielčiny hovorí plynule portugalsky, taliansky a anglicky. Prvý album vydala už ako 13-ročná, no nezaznamenala veľký ohlas. 

Kariéru odštartovala v roku 1995, keď sa vďaka albumu Pies descalzos, konkrétne vďaka piesni Estoy aquí (Som tu), vyšvihla na 1. miesto v kolumbijskej hitparáde. 

S partnerom Gerardom má dvoch synov, Milana a Sashu.

Shakira
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu