Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Pripravte sa na nezabudnuteľný štart leta na festivale Welcome Summer Bojnice 2024!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: codnes.sk)

Už jedenásty rok otvorí brány festival Welcome Summer Bojnice, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho letného kalendára. Tento rok vás čaká 6. júla 2024 na Plážovom kúpalisku v Bojniciach festival plný hudby, tanca a nezabudnuteľnej atmosféry.

Hviezdne obsadenie

Festival Welcome Summer Bojnice si pre svojich návštevníkov pripravil pestrý hudobný program, v ktorom vystúpi mix domácich a zahraničných umelcov. O skvelú náladu sa postará charizmatická Melissa Mandy, ktorá je známa svojimi energickými vystúpeniami a schopnosťou spojiť srdcia publika. Ďalšou hviezdou na pódiu bude obľúbená slovenská speváčka Dominika Mirgová, ktorej hity ako „Nový svet“ či „Vám“ nenechajú nikoho stáť bokom.

Pripravte sa na nezabudnuteľný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: codnes.sk)

Neodmysliteľnou súčasťou festivalu bude aj vystúpenie skupiny Vidiek, ktorá svojim autentickým slovenským soundom a textami zaručene rozprúdi krv v žilách každého návštevníka. Bystrik banda prinesie na scénu čerstvý folkový vietor, zatiaľ čo Helenine oči zahrajú svoje najväčšie hity, ktoré sú garantovaným receptom na skvelú zábavu.

Lístky sú dostupne v sieti Predpredaj.sk

Rytmus

Raper Rytmus, známy svojimi ostrými textami a energickým podaním, zase ukáže, prečo patrí medzi špičku slovenskej hip-hopovej scény. Pre milovníkov tanca a elektronickej hudby bude nepochybne vrcholom večera duo DJ-ov Malalata spolu s DJmi Drozdo a Demex, ktorí svojou nekompromisnou show a búrlivými beats určite rozpumpujú každého prítomného.

Pripravte sa na nezabudnuteľný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: codnes.sk)

Welcome Summer Bojnice 2024: Dvojnásobná Zábava na dvoch pódiách!

Festival bude tento rok ešte väčší a lepší! Pripravte sa na nezabudnuteľný hudobný zážitok aj na Young Blood Second Stage.

Na druhom stage-i sa predstavia mladí a talentovaní interpreti: The Hooketees, Dissmatik, Notar, Majk L + Chudoster, Milky Savage, Nazca, Northgrind Crew, Dykman a BBNA (B-High, Candy, Yossah, J Pit). Pripravte sa na vlnu čerstvej energie a originálnej hudby, ktorá vás nenechá chladnými.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť zažiť začiatok leta v rytmoch hudby, ktoré milujete.

Lístky sú dostupne v sieti Predpredaj.sk

Tešíme sa na vás v Bojniciach, kde spoločne privítame leto ako sa patrí!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu