Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Slovenská komédia z horárovej spálne!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ondrej Koščík)

Čo sa stane, keď sa stretne horár, stavbár a poštár? Skvelý začiatok vtipu, ale aj výbornej komédie, ktorá sa chystá v Stredisku kultúry Nové mesto. Dušan Cinkota, Marián Labuda a Peter Krajčovič zahviezdia v spálni Rei Jánošík! Koho horár Tóno odhalí ako prvého? Mieri a vystrelí? Kam nedošla pošta a čo všetko sa za nefungujúcim manželstvom ukrýva?

Konverzačná komédia plná bláznivých zvratov, prekvapení a vtipu je popretkávaná chytľavou hudbou Mariána Čurka. Možno si nezatancujú iba herci, ale chytí to aj vás! Dokonca si pesničky budete môcť vypočuť aj na všetkych digisieťach už čoskoro!

,,V dnešnej dobe potrebujeme smiech ako soľ. Som rád, že sme dali dokopy skvelí tím a verím, že publikum sa poriadne zabaví,“ povedal režisér Vojtech Koleják. Zvedavé fotoaparáty dokonca nachytali Maja Labudu v ženskom župane! Dušanovi Cinkotovi dokonca nasadili parohy a krásna a skvele spievajúca Rea Jánošík o sebe prezradí, jediné čo fakt nevie je... Príďte sa pozrieť a uvidíte čo!

Slovenská komédia z horárovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ondrej Koščík)

Zájazdové komédie, ktoré cestujú po Slovensku obvykle podľa dramaturgičky siahajú po francúzskych komédiách. ,,Som veľmi rada, že sme mali možnosť pracovať so slovenským autorom Igorom Jankovičom a aj celú inscenáciu nám pomohli vytvoriť práve slovenské značky. Poľovnícke oblečenie nám dodal slovenský výrobca Margita, pivo bude z pravého slovenského pivovaru a napr. krásneho motýlika pre poštára vytvorila Veronika upcykláciou v ateliéri les i more,“ doplnila Zuzana Kolejáková, dramaturgička a producentka inscenácie.

Slovenská komédia z horárovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ondrej Koščík)

Traja chlapi a jedna žena. To neveští nič nudné. A preto nezmeškajte jedinečnú možnosť vidieť komédiu Moji drahí chlapci ešte v tejto sezóne! Zabavíte sa a zabudnete na bežné starosti a môžete tak smiechom odštartovať skvelé leto!

Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk

Moji drahí chlapci – inscenačný tím

Účinkujúci: Dušan Cinkota, Marián Labuda ml., Peter Krajčovič a Rea Jánošík (Ryníková)
Hudba: Marián Čurko
Pohybová spolupráca: Elena Spaskov
Scéna a kostýmy: Jakub Branický a Mária Stanko
Autor textu: Igor Jankovič
Úprava a dramaturgia: Zuzana Kolejáková
Réžia: Vojtech Koleják

Produkcia: @mamevoku a ZBVK
Partner: predpredaj.sk

Ďakujeme našim slovenským sponzorom: KVALSTAV, FTL logistics, Margita, LivingStyle Kuchynské štúdio, Intuitio Studio, les i more, Panský pivovar.

Premiéra: 23. Júna 2024 o 19:00
Miesto: Stredisko kultúry Bratislava Nové Mesto, Vajnorská 21, Bratislava 831 03


- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu