Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Február: Inšpirujme sa celebritami a ochráňme svoju pečeň

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Shutterstock)

Február je o chvíľu tu a s ním prichádza ideálna príležitosť na zmenu! Po intenzívnych vianočných, silvestrovských a posilvestrovských oslavách a pohároch plných nielen šumivých alkoholických nápojov, je možno načase dopriať našej pečeni prestávku. Tento orgán je totiž naším tichým hrdinom, ktorý v tele odvádza ťažkú prácu s detoxikáciou, a práve teraz potrebuje našu podporu a možno aj zvýšenú starostlivosť.

Zdravá životospráva a obmedzenie alkoholu sú kľúčom k regenerácii pečene. Aj hviezdy ako Adele a Zac Efron ukázali, že správne stravovanie a fyzická aktivita robia divy nielen pre ich výzor, ale aj pre ich zdravie. A ako zistiť, či naša pečeň už nie je tichým hrdinom, ale tichou obeťou našich návykov? Jednoducho!

Unilabs ponúka samoplatcovské laboratórny testy z venózneho odberu krvi na zistenie parametrov zdravia pečene. Tie testy sú rýchle, efektívne a dostupné na platforme sk.unilabs.online. Tento mesiac sa tak môžete stať svojím vlastným hrdinom a objednať sa na odber krvi. Inšpirujte sa a začnite február s novým rozhodnutím pre zdravší životný štýl. Vaša pečeň vám poďakuje!

Február: Inšpirujme sa celebritami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Shutterstock)

Február totiž nemusí byť len mesiacom bez alkoholu, ale aj mesiacom celej zmeny životného štýlu. Objednajte sa na testy pečene na sk.unilabs.online a buďte pripravení na prekvapenia. Možno zistíte, že vaša pečeň je v lepšom stave, než ste si mysleli, a to vám dá ďalšiu motiváciu na udržanie zdravého životného štýlu. Nie je nič lepšie, ako byť v dobrej forme a inšpirovať ostatných svojím príkladom rovnako, ako to dokázali niektoré hviezdy šoubiznisu. A ak vaša pečeň nie je v želanej „forme“, nemusíte hádzať flintu do žita. Tento orgán má totiž ako jeden z mála schopnosť regenerácie, ak mu dáte šancu.

Balík „Lipidový a pečeňový profil“ od Unilabs testuje, okrem iných parametrov, aj kľúčové enzýmy, napríklad ALT, AST a GGT, ktoré sú neoceniteľnými indikátormi stavu našej pečene. Tieto testy nám poskytnú jasný obraz o tom, ako naše životné návyky, vrátane konzumácie alkoholu, ovplyvňujú náš najdôležitejší detoxikačný orgán. Takže, či už ste fanúšikom zdravého životného štýlu, alebo len začínate svoju cestu k lepšiemu zdraviu, nebojte sa urobiť prvý krok a objednajte sa na test už dnes na tomto linku

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu