Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Najlepšie zážitkové darčeky pre otca k narodeninám

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Adrop.sk)

Hľadáte pre otca fantastický darček, ktorý ho úprimne poteší a vykúzli mu na tvári úsmev od ucha k uchu? Pre mnohých z nás môže ísť o extrémne ťažkú úlohu. Pretože ten fantastický darček určite nebudú ponožky ani nové pyžamo. Poďme sa preto pozrieť na niekoľko tipov na zážitkové darčeky otcovi k narodeninám, ktoré sa pre neho stanú nezabudnuteľnými.

Chlapský zážitok s vôňou benzínu 

Takmer každý chlap sa cíti skvele za volantom silného motora. Ak nie je výnimkou ani váš otecko, potešte ho na narodeniny jazdou v pretekárskom aute na profesionálnom závodnom okruhu. Čo tak vybrať Lamborghini Gallardo, ktoré prekvapí dizajnom aj rýchlosťou, parádnu Formulu ADAC MASTERS alebo americkú klasiku Ford Mustang? Ak by bol skôr na “väčšie mašinky”, nechajte ho vyskúšať si prácu kamioňáka vo vozidle Scania alebo hodinu bagrovať na veľkom profesionálnom bagri.  

Že skôr hľadáte darček pre otca na narodeniny, vďaka ktorému by jazdil bezpečnejšie na svojom vozidle, a to aj v náročných podmienkach? Potom sa preňho bude skvele hodiť škola bezpečnej jazdy na okruhu, kde si osvojí kľúčové schopnosti na jazdu v horšom počasí či v zákrutách. 

Spoločné zážitky s celou rodinou 

Trávi váš otec najradšej čas so svojou rodinou? Zamyslite sa nad tým, ako by ste mu chvíľky s blízkymi v tomto smere trochu ozvláštnili. Čo si tak namiesto rodinnej návštevy zahrať spoločnú únikovú hru? Vybrať si môžete z množstva pátracích aj zábavných hier v únikových miestnostiach alebo priamo v uličkách vášho mesta.  

Ak miluje spoločnú turistiku alebo aktivity v prírode, ideálne sa preňho bude hodiť napríklad výstup na Furkotský, Gerlachovský alebo Ľadový štít s profi sprievodcom, zážitkový poukaz na Via ferratu alebo kurz lezenia po skalách. Tieto aktivity budú baviť všetkých malých aj veľkých dobrodruhov z rodiny.  

Najlepšie zážitkové darčeky pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Adrop.sk)

Že vaša rodina dobrodružstvom či až adrenalínom priam žije? Potom sa skúste trochu odviazať a kúpiť otcovi k narodeninám tandemový zoskok padákom alebo zážitkový poukaz na bungee jumping. Nezabudnuteľným zážitkom sa preňho môže stať aj kurz paraglidingu alebo kitingu s profesionálnymi lektormi.  

Darček na 50+ pre otca 

Dostáva sa váš otecko postupne do veku, kedy si užíva skôr menej extrémne zážitky? Čo tak poslať ho na kurz pečenia steakov alebo prípravy všetkých obľúbených druhov mäsa? Gurmánsky zážitok mu môžete dopriať aj pozvánkou na degustačné menu do najlepších slovenských reštaurácií či ochutnávkou fantastických tokajských vín s poprednými someliérmi.  

Najlepšie zážitkové darčeky pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Adrop.sk)

V prípade, že má váš otec náročné obdobie a zaslúžil by si trochu oddychu, doprajte mu relaxačný pobyt v horách na predĺžený víkend spojený s wellnessom a pohodovými prechádzkami po okolí. Krásnym darčekom pre otca k narodeninám sa môže stať aj poukaz na prenájom luxusného prívesu na kemping. Samozrejme, za predpokladu, že váš otec je milovníkom pokoja, pohodlia a výletov po malebnom Slovensku.   

Nenašli ste sa ani v jednej z ponúkaných možností?  

Využiť môžete aj možnosť kúpiť otcovi k narodeninám univerzálny zážitkový poukaz od Adrop.sk a nechať ho, nech si vyberie podľa svojho gusta. Možno vás jeho výber zážitku poriadne prekvapí.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu