Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Dámy zbystrite pozornosť. Legendárna LEN PRE ŽENY TOUR je späť!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Scandal agency)

Videli ste film Magic Mike? Zažite tento film naživo, pretože chlapci zo skupiny Dirtyy Boyzz chystajú comeback a vraj to bude SCANDAL! Predstavia sa v 9-tich mestách po celom Slovensku a to Bratislava, Trenčín, Žilina, Nitra, Banská Bystrica, Prievidza, Poprad, Košice a Humenné.

Celovečerná show LEN PRE ŽENY TOUR sa bude niesť v znamení príbehov a tanca s nádychom erotiky, počas ktorej budete môcť svoje oči nechať na vypracovaných mužských telách. Členovia skupiny už aktívne trénujú pod vedením skúseného choreografa pôsobiaceho na Malorke, ktorý pre Vás pripravuje nie len nové choreografie, ale aj rôzne nečakané a zábavné momenty. Títo chalani sú v prvom rade SHOWMANI, preto show nie je len o vzrušení, šarme a elegancií, ale aj o zábave a úžasnej atmosfére. Vieme zaručiť, že mokré „slzičky“ Vám budú stekať (nielen) po tvári.

Podujatím Vás bude sprevádzať známy charizmatický raper a moderátor Tomy Kotty, ktorého ste mohli vidieť aj v reality show. Počas večera Vám atmosféru budú spríjemňovať pánski hostesi s motýlikom, s ktorými sa môžete aj vyfotiť. Nebudú chýbať ani súťaže, tombola a photoshooting.

Pre dámy, ktorým to všetko nebude stačiť, si chlapci pripravili ešte BONUS. Ten predvedú na afterpárty, ktorá sa bude konať v každom meste.

Dámy zbystrite pozornosť. Legendárna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Scandal agency)

O organizáciu podujatia sa stará profesionálna eventová agentúra SCANDAL agency, ktorá vypredala už niekoľko show v štýle ladies night. Táto škandalózna show sa vypredáva extrémnym tempom , len za prvé 3 týždne sa predalo viac ako 1000 lístkov, preto neváhajte a uchmatnite si najlepšie miesta pre seba a svoje kamarátky. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Dámy zbystrite pozornosť. Legendárna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Scandal agency)

 - reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu