Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boris Valábik ako po výbuchu fénu: Pozrite sa, čo sa mu stalo s vlasmi!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Planeo Elektro)

Moderátor Boris Valábik je povestný svojou starostlivosťou o účes. Vždy upravený športovec však ukázal aj svoju „temnú“ stránku. No, temnú ako temnú – táto fotka vás skôr pobaví, než vystraší.

Čochvíľa to bude rok, čo sa Boris Valábik stal otcom rozkošnej Viktórie. A ako mnoho pyšných rodičov, aj on na svojich sociálnych sieťach z času na čas zverejní fotku svojej malej dcérky, ktorej venuje každú minútu svojho voľného času. Nedávno svojich fanúšikov prekvapil fotkou, ktorú by od neho asi nikto nečakal.Všetci rozprávajú o matkách na materských „dovolenkách“. Tak aby ste videli, ako vyzerá otec na tej otcovskej. Nemenil by som.... napísal k svojmu postu vtipný elegán. 

Málokto by uhádol presnú príčinu Borisovho výbuchu na hlave. Veď viac než na starostlivosť o malé dieťa to vyzerá na pokazený fén, alebo nespoľahlivú kulmu. S takýmito vecami však bývalý hokejista problém nemá. Fén použijem, ale s kulmou skúsenosť nemám, to je pre mňa záhadná vecička a obdivujem všetky ženy, ktoré ju vedia používať, smeje sa.

Okrem toho ku každému novému spotrebiču využíva možnosť dokúpenia predĺženej záruky. Nie žeby som veril na legendy o kazítkach, skôr by som to prirovnal k hokeju. Tam je pri predĺžení šanca na skórovanie, pri predĺženej záruke získam tri roky istoty, že ak sa spotrebič pokazí, nebudem mať neočakávané výdavky s jeho opravou. Teraz je dokonca v PLANEO elektro predĺžená záruka na 3 roky úplne zadarmo a stále tam majú aj výhodné ceny,“ upozorňuje sympatický otecko. Povedal by som to takto: Keď skutočná záruka, tak PLANEO, dodáva.

Pozrite sa na tie skutočne dobré ceny a 3 roky záruky zadarmo v PLANEO elektro!

Boris Valábik ako po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Planeo Elektro)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu