Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Je pravda, že ženy vedia čuchom zistiť, koľko má muž testosterónu?

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: NaturaMed Pharmaceuticals)

Mužský pohlavný hormón testosterón môže za to, že muži majú typické mužské črty, hrubý hlas, husté vlasy, vyrysované telá a v neposlednom rade môže aj za ich schopnosť rozmnožovať sa. Hladina mužského pohlavného hormónu je na vrchole vo veku okolo 20. až 30. roku života. Po dovŕšení tridsiatky začne pomaly klesať.

Väčšina mužov tento pokles pociťuje formou zhoršujúcej sa fyzickej a duševnej kondície.

9 vtipných faktov o testosteróne

1, Dokážu ženy cítiť hladinu mužovho testosterónu? 

Podľa ruskej štúdie ženy dokážu určiť, ako muž vyzerá iba na základe privoňania si k jeho tričku. Zaujímavé je, že tričká, ktoré účastníčky štúdie prisudzovali atraktívnym mužom, v skutočnosti voňali chlapmi s najvyššou hladinou testosterónu.

2, Majú vlasatí muži viac testosterónu, ako holohlaví? 

Je pravda, že ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NaturaMed Pharmaceuticals)

Vlasatí a fúzatí muži nemajú viac testosterónu, než ich plešatí rivali. Výskumy však poukazujú na jednu zaujímavosť! Ženy preferujú mužov s menším množstvom vlasov. Experti sa domnievajú, že ženy sa snažia mužom s bujným telesným ochlpením vyhýbať už od čias života v jaskyni. Zarastený muž totiž predstavoval potenciálneho nositeľa parazitov. 

3, Je pravda, že ustrice zvyšujú hladinu testosterónu? 

Ustrice neobsahujú testosterón, ale sú bohaté na zinok. Ten sa podieľa na normálnej hladine mužského pohlavného hormónu. Túto skutočnosť potvrdili aj európske zdravotnícke autority. 

4, Dokáže viac testosterónu predísť „mužskému poprsiu“? 

Je pravda, že ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NaturaMed Pharmaceuticals)

Keď prsia u mužov nie sú dôsledkom obezity, môže ich mať na svedomí vysoká hladina ženského pohlavného hormónu -estrogénu. Najčastejšie však „mužské prsia“ vznikajú v dôsledku veku, čo úzko súvisí s klesajúcou hladinou testosterónu. 

5, Nedostatok testosterónu neprospieva prostate.

K zväčšovaniu prostaty a problémom, ktoré s tým súvisia dochádza v dôsledku stúpajúceho veku a klesajúcej hladiny testosterónu. Zväčšená prostata vyvíja tlak na močovú trubicu a spôsobuje problémy s močením. 

6, Dá sa vďaka vyššej hladine testosterónu schudnúť? 

Je pravda, že ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NaturaMed Pharmaceuticals)

Obezita a nízka hladina testosterónu idú ruka v ruke. Obézni muži často mávajú nižšiu hladinu testosterónu. Muži s veľmi nízkou hladinou pohlavného hormónu mávajú častejšie sklony k obezite. 

Vyzývame mužov nad 30 rokov, aby vyskúšali ZADARMO ProMan Plus.

7, Súvisí spolu veľkosť penisu a hladina testosterónu? 

Keď muž dovŕši pubertu a jeho telesný vývoj sa skončí, penis dosiahol svoju konečnú veľkosť. Súvislosť medzi hladinou testosterónu a veľkosťou penisu nie je dokázaná. Porno herci ako John Holmes alebo Ron Jeremy majú síce nadmerne vyvinuté pohlavné orgány, ale len pár mužských čŕt. 

8, Dá sa podľa dĺžky ukazováka alebo prostredníka zistiť hladina testosterónu? 

V prípade, že je ukazovák kratší ako prstenník, hladina testosterónu je vyššia. 

9, Je bezpečné užívať testosterón? 

Testosterón je hormón. Jeho užívanie by vždy malo prebiehať striktne pod lekárskym dohľadom. Existujú však spôsoby, ako podporiť jeho tvorbu prírodnými preparátmi, ktoré sú overené a efektívne. Stačí kliknúť sem a môžete získať svoje balenie ProMan Plus zadarmo.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu