Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Festival v Senici láka na kapely, hry aj divadlo

Fridge Aside PR článok Zobraziť galériu (4)
Fridge Aside (Zdroj: archív Fest Fiesta)

V útulnom areáli Spoločenského domu Kunov v Senici sa už 15. júna uskutoční v poradí tretí ročník obľúbeného miestneho multikultúrneho festivalu Fest Fiesta. Zahrajú Skuban band, Nvmeri, Tusté baletky, Nina Rosa, Sto múch...

Časy minulé aj časy prítomné nás pomyselne prenesú na ihrisko plné bezprostrednej radosti a nikdy sa nekončiacej letnej zábavy Zahrať (sa) prídu kapely z lokálnej i širšej slovenskej hudobnej scény a tradične nebude chýbať ani divadlo. 

Tusté baletky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív Fest Fiesta)

Z domácich účinkujúcich sa na pódiu predstaví sympaticiké trio muzikantov, Skuban band, ktoré sa zvykne označovať aj ako psychedelický bigbeat súčasnosti. Svoju Fest Fiesta premiéru bude mať aj britsko-slovenská kapela Craggy Collyde. Craggy pochádza z Británie, kde roky hrával na gitare po undergroundových kluboch. Veronika je zo Senice, hrá na bicie a spolu tvoria originálne rockenrollové spojenie. Lokálnu scénu už tradične doplnia hviezdy z Mesta Snov, ukecané Tusté baletky.

O úsmevné a melancholicko-energické vystúpenie plné jazzu, šanzónov, swingu a folku sa postará mladá česko-slovenská kapela na čele so speváčkou a huslistkou Ninou Marinovou, NINA ROSA. Pre rodičov s deťmi si orginazátori pripravili špeciálne hudobné číslo v podaní kapelky Pánko, ktorá do svojich vystúpení rada aktívne zapojí aj tých najmenších návštevníkov festivalu.

Headlinermi tretieho ročníka Fest Fiesty sú oceňovaní alternatívni muzikanti Nvmeri, ktorých si mnohí pamätáme ešte ako Uniques. A svoj ekologický funky-underground predvedie banskobystrická kultová kapela Sto múch. Tešiť sa môžete v ich podaní na veselú a farebnú show.

Festival v Senici láka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív Fest Fiesta)

Okrem hudobného vyžitia sa návštevníci Fest Fiesty 2019 môžu tešiť na divadelné predstavenie. Tento rok festival privíta dokonca dva súbory, a to DR DRIMJednosmerka. Pre súťaživých budú prichystané retro spoločenské hry a ping-pongový turnaj.

Príďte sa aj vy spolu s nami zahrať na FEST FIESTA 2019. Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Festival v Senici láka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív Fest Fiesta)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu