Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šetrite sa na 4. a 5. apríla - Whisky fest Bratislava bude plný špecialít

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Whisky Fest Bratilava)

Či ste zarytým milovníkom whisky, alebo ste whisky nikdy neochutnali, nevadí. Návštevníkov totiž čakajú aj riadené degustácie pod vedením skúseného odborníka - ambasádora danej značky, ktorý všetkých prevedie jej chuťami a vôňami.

4. a 5. apríla 2019 sa v krásnych priestoroch Pálffyho paláca (Galéria Mesta Bratislava) uskutoční už 5. ročník festivalu plného whisky, whiskey a bourbonov.

Tak ako každoročne, aj tento rok si organizátori pripravili špecialitu – návštevníci budú môcť ochutnať

Old&Rare whisky, ktoré začínajú tam, kde ostatné končia.

Hlavným zameraním whisky festivalu je za pomoci odborníkov na dané značky osloviť a zoznámiť majiteľov barov, reštaurácii a širokú verejnosť s chuťami a vôňami tohto nápoja, predstaviť im sortiment, ktorý ponúkajú súčasní distribútori na Slovensku a postupne pozývať na festival aj ďalšie nové značky, ktoré tu nie sú zastúpené. Využiť tak návštevu whisky festivalu k stretnutiu s partnermi, klientmi a kamarátmi, s ktorými v príjemnej atmosfére, za minimálne degustačné ceny budú všetci ochutnávať „vodu života", ako sa whisky nazýva v preklade z írskeho jazyka.

Šetrite sa na 4.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Whisky Fest Bratilava)

Festival privíta najväčších distribútorov whisky, whiskey a bourbonov na Slovensku a v Čechách, ako napríklad: Pernod Ricard, United Brands, Svet nápojov, Koft, St. Nicolaus, Kavalan, KK Alkohol, Rémy Cointrau, Corner, Gentlemns archív, Česka whisky, Nestville, SOIM a mnoho ďalších.

Šetrite sa na 4.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Whisky Fest Bratilava)

Akcia bude prebiehať v historických priestoroch klasicistického starobylého Pálffyho paláca v Starom meste. Festivalu sa zúčastní väčšina najvýznamnejších slovenských distribútorov tohto jedinečného nápoja, ktorí vám radi predstavia svoju ponuku.

Na výber bude taktiež mnoho zaujímavých Masterclass, pod vedením významných znalcov whisky.

Festival sa tento rok rozširuje aj o výnimočnú degustačnú súťaž, ktorá určí po prvýkrát na Slovensku ozajstného WHISKY KRÁĽA. Samotná súťaž bude prebiehať formou slepej degustácie zo špeciálnych degustačných pohárov. Každý zapojený bude musieť rozoznať štyri vzorky single malt whisky. Pôjde o naozajstné majstrovstvo, pretože rozoznať značku liehovaru, oblasť, ale napríklad aj percento sily danej vzorky nie je najľahšie. Víťaz získa diplom, stane sa prvým Whisky kráľom za rok 2019 a samozrejme ho neminie ani výhra v podobe skvelej whisky.

Šetrite sa na 4.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Whisky Fest Bratilava)

Vstupenky na akciu sú už teraz v predaji v sieti Predpredaj.sk  

Cena vstupeniek: 20 € na jeden festivalový večer 16:00 - 23:00 hod.

V cene vstupenky je originálny pohár na whisky Glencairn, festivalová brožúrka na písanie degustačných poznámok i obmedzené degustácie zdarma v minimálnom počte 10. Novinkou je degustačná pipeta na riedenie silných whisky.

Ochutnávky whisky budú na mieste k zakúpeniu za festivalovú menu a jej násobky - Dram (1 Dram = 1€).

Pretože počet vstupeniek na festival je limitovaný, odporúčame si vstupenky zakúpiť v predstihu. Viac informácií o Whisky Fest Bratislava, vrátane programu Masterclasses a vstupného, nájdete na stránkach www.whiskyfest.sk.

Šetrite sa na 4.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Whisky Fest Bratilava)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu