Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úžasná Gal Gadot má korene v Československu

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Je nielen izraelskou kráľovnou krásy, ale aj hviezdou aktuálneho filmového fantasy hitu Wonder Woman. Rodinné korene jeho hlavnej predstaviteľky GAL GADOT však siahajú až do Československa.

Môj dedko sa narodil v roku 1928 v malej dedinke Mukačevo v bývalom Československu. Jeho celá rodina zmizla v 2. svetovej vojne. Len preto, že niekto povedal, že byť židom je nesprávnym náboženstvom. Dedko ma učil, že neexistuje žiadne nesprávne náboženstvo. Žiadna nesprávna farba. A žiadna nesprávna rasa. Naučila som sa tak milovať všetkých ľudí kvôli ich srdcu. Všetci sme duchovia a duše v tomto vesmíre. Svetlo by malo vždy tlmiť tmu, pretože láska by mala vždy poraziť nenávisť.“ – hovorí herečka Gal Gadot na svojom FB profile.

Rodáčka z izraelského mesta Roš ha-Ajin (32) získala miestny titul kráľovnej krásy a odvtedy sa pokúšala presadiť ako herečka. O jej dnešný úspech a popularitu sa postaralo najmä účinkovanie v akčnej sérii Rýchlo a zbesilo a tiež následne v príbehu Batman verzus Superman: Úsvit spravodlivosti, kde sa prvýkrát mihla ako Wonder Woman, postava amazonskej bojovníčky za spravodlivosť z populárneho komiksu spoločnosti DC Comics. Aktuálne prichádza do kín jej veľký príbeh pod názvom WONDER WOMAN a na konci roku Justice League, ďalší veľký titul so známymi DC komiksovými postavami.

Veľmi som sa tešila na to, že bude mať Wonder Woman svoj vlastný film. Bola som zvedavá, ako vyrozprávame jej príbeh, pretože to pre mňa bola prvá veľká rola. Niekedy som sa cítila ako malé dievčatko, ktoré sa pozerá na Mount Everest a snaží sa zistiť, ako sa najlepšie dostane na vrchol. Bola som taká nervózna! Ale zároveň som vnútorne cítila, že bude všetko v poriadku. Našťastie zvládam prácu v strese a podarilo sa nám to. Som rada, že som mohla pracovať so zohratým kolektívom a mali sme výborné vzťahy. Vďaka tomu bolo nakrúcanie filmu skvelým zážitkom.“ – komentuje svoje účinkovanie vo filme herečka.

Slovenská premiéra filmu o statočnej Diane sa včera (30.5.) konala v sále IMAX bratislavského kina CINEMAX BORY a zaslúžene budila veľkú pozornosť. Ešte pred jej začiatkom „cosplayerka“ Miriam v úžasnom WW kostýme nenechávala všetkých na pochybách o svojich prednostiach a prirodzenej kráse, tak podobnej originálu. Záujemcov o selfíčka bol hlavne z mužskej časti návštevníkov veľký...

-Reklamný článok-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu