Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nepodceňujte pravidelný sex! Toto vám hrozí, ak ho zanedbáte

Nedostatok sexu môže negatívne ovplyvniť vaše zdravie a váš partnerský vzťah. PR článok
Nedostatok sexu môže negatívne ovplyvniť vaše zdravie a váš partnerský vzťah. (Zdroj: PR)

Ak ste v ostatnej dobe zanedbávali „zdravý pohyb na zdravom tele“, máme pre vás zlé správy. Nedostatok sexu môže negatívne ovplyvniť vaše zdravie a váš partnerský vzťah.

Aké sú následky nedostatku sexu?

Zvýšený stres

Pravidelný sex pomáha prekonávať úzkosť a ľahšie sa vyrovnávať s psychickou záťažou. Ak vás vyčerpávajú problémy v práci a ani doma nenachádzate útechu u vašej polovičky, vaša hladina stresového hormónu kortizolu v krvi bude vyššia než u ľudí, ktorí sa pravidelne milujú.

Depresia

Podľa vedeckým prieskumov uviedlo až 70% opýtaných žien, že im nedostatok sexu vo vzťahu spôsobuje depresívne pocity a znížené sebavedomie.

Problémy s erekciou

Ako sa hovorí, „cvičenie robí majstra“ – ak zanedbávate sex, je pravdepodobné, že si vaše telo skôr „odvykne“ a bude zanedbávať erekciu. Aktívny sexuálny život zlepší vašu erekciu a dokonca aj zdravie – pravidelná ejakulácia pomáha zabraňovať rakovine prostaty a ľudia, ktorí sa častejšie oddávajú milostným hrám, majú lepšiu imunitu.

Ochladnuté vzťahy

Nedostatok intimity môže viesť k odcudzeniu partnerov. Dočasná „pauza“ je pochopiteľná, v prípade náhlych zdravotných problémov alebo psychickej traumy. Ak sa však veci vrátili do normálu, nie je dôvod, vyhýbať sa sexuálnym radovánkam.

Čo môžete urobiť pre svoj zdravý sexuálny život?

Dbajte o svoje zdravie

Ak budete zdraví a plní endorfínov, zvýšená chuť na sex na seba nenechá dlho čakať. Odľahčite svoj jedálniček a začnite sa venovať športu (ideálne spolu so svojím partnerom).

Venujte sa svojmu partnerovi

Vyhraďte si v nabitom diári čas pre rande so svojou láskou. Choďte spolu do kina, do divadla, na drink. Zdravý sexuálny život a vzťah nie je samozrejmosť a kto na ňom nepracuje, ten ho nemá. Nájdite si čas a priestor na dobrý sex, ktorý utuží váš vzťah. Vyskúšajte niečo nové, nakúpte sexuálne hračky a vyberte na spoločnú dovolenku.

Vyskúšajte prírodné afrodiziaká

Ak nepomôžu bežné afrodiziakálne potraviny, siahnite po kvalitných výživových doplnkoch. Tabletky Zerex obsahujú výťažok z Kotvičníka zemného, ktorý prirodzeným spôsobom podporuje tvorbu testosterónu u mužov a tým zvyšuje chuť na sex a zlepšuje erekciu. Tieto 100 % prírodné tabletky majú rýchly nástup, nespôsobujú tráviace problémy a sú vhodné na dlhodobé užívanie (aj pre seniorov). Zerex získate online, bez lekárskeho predpisu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu