Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor o veľkosti svojej mužnosti, striptíz, urevaná Čobejová... A poznáme finalistov!

9. kolo šou Tvoja tvár znie povedome Zobraziť galériu (30)
9. kolo šou Tvoja tvár znie povedome

BRATISLAVA - Streda na Markíze patrila netradične šou Tvoja tvár znie povedome. Išlo o semifinálové kolo, ktoré prinieslo viacero pikantných momentov. Moderátor Martin Pyco Rausch sa odviazal natoľko, že zaznela poznámka o veľkosti jeho mužskej pýchy. Helena Krajčiová zas robila striptíz. A Michaela Čobejová opäť neudržala slzy. Navyše sa rozhodlo, kto bude súťažiť v nedeľu o titul šampióna tejto súťaže.

Diváci šou Tvoja tvár znie povedome, si už určite zvykli na rôzne sexuálne narážky a debaty o rozkrokoch. Neobišlo sa bez toho ani deviate kolo. Porotca Mário Kuly Kollár napríklad pri Barbore Švidraňovej zisťoval, či má v úlohe Freddieho Mercuryho vypchatý rozkrok. 

Barbora Švidraňová mala dorobenú mužnosť.
Zobraziť galériu (30)
Barbora Švidraňová mala dorobenú mužnosť.

Korunu všetkým podobným hláškam ale nasadil Martin Pyco Rausch v spoločnosti škandalóznej Miley Cyrus. Emma Drobná, ktorá ju stvárnila, mu totiž siahla medzi nohy. „Na to máš malú dlaň,” vyhlásil moderátor, čím si nepriamo pochválil svoju mužnosť.

Emma Drobná chytala Martina Pyca Rauscha v rozkroku.
Zobraziť galériu (30)
Emma Drobná chytala Martina Pyca Rauscha v rozkroku.

Mužov však ale oveľa viac určite zaujalo číslo Heleny Krajčiovej. Už v dokrútke zaznelo, že jednoducho musí urobiť striptíz, že bez toho to nepôjde. A umelkyňa sa na pódiu naozaj začala vyzliekať. Samozrejme, ukončila to veľmi decentne a nakoniec veľa nahej kože neukázala. Mnohých chlapov ale aj tak zaujala. Napríklad Kulyho. „Bavilo ma to, že sa stále niečo dialo a ten striptíz, to bolo veľmi dobré. Mohla si si ešte rozpustiť vlasy,” povedal pri hodnotení porotca. 

Helena Krajčiová sa pri spievaní vyzliekala.
Zobraziť galériu (30)
Helena Krajčiová sa pri spievaní vyzliekala.

Keďže išlo o semifinále, porota pri mnohých súťažiacich spomínala na ich výkony globálne za všetky kolá. A keďže Michaela Čobejová už pôsobila v poslednom čase značne frustrovane z toho, že je vždy posledná, zahrnuli ju lichôtkami. A to malo za následok, že po dvoch týždňoch diváci opäť videli na obrazovkách uplakanú herečku. 

Michaela Čobejová sa opäť rozplakala.
Zobraziť galériu (30)
Michaela Čobejová sa opäť rozplakala.

Blondínka nakoniec v hodnotení 9. kola skončila opäť na poslednom mieste. Vyhral Viktor Vincze, ktorý sa prevtelil do Nicki Minaj. 1000 eur venoval Nadácii detského kardiocentra. Následne boli vyhlásení finalisti. Počas celej šou najviac bodov nazbierali Barbora Švidraňová, Lukáš Adamec, Štefan Skrúcaný a Viktor Vincze. Ich kolegovia si ale nabudúce tiež zaspievajú, nesúťažne sa predvedú v duetách. Ruleta sa tentoraz nerozkrútila, finálové vystúpenia si súťažiaci budú vyberať sami. 

Viac o téme: Michaela ČobejováMartin Pyco RauschHelena Krajčiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu