Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre polonahú herečku z Tvojej tváre: Prepadli ju v intímnej chvíli!

Ivana Jirešová Zobraziť galériu (6)
Ivana Jirešová (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Prekvapenie! Už v nedeľu odštartuje na obrazovkách Markízy druhá séria šou Tvoja tvár znie povedome. No na rozdiel od tej prvej, pôjde teraz česká verzia v rovnakom čase ako tá naša. A diváci sa už od úvodnej časti môžu tešiť na poriadne pikantné zábery. Kamery totiž prepadli herečku Ivanu Jirešovú (39) v skutočne intímnej chvíli. Veď pozrite!

Rovnako ako televízia Markíza aj česká Nova štartuje v nedeľu druhú sériu šou Tvoja tvár znie povedome. A hneď od úvodnej časti sa českí diváci majú na čo tešiť - teda konkrétne páni. Veď tvorcovia na nich hneď na začiatok vybalia poriadne pikantné zábery.

Štáb totiž herečku Ivanu Jirešovú prepadol vo chvíli, keď na sebe nemala absolútne nič a intímne partie jej zakrýval len malý uterák. V čase, keď jej tvorcovia Tvojej tváre prišli oznámiť, koho bude stvárňovať v prvej epizóde, si totiž známa Češka vychutnávala masáž.

A musel to byť pre ňu obrovský šok, keď polonahá otvorila oči a okolo seba zbadala ľudí s kamerami a mikrofónmi... No a ako bonus pod ležadlom ležal moderátor projektu Ondřej Sokol. Tak tomu sa hovorí teda prekvapenie!

Herečku Ivanu Jirešovú prepadol štáb Novy v masážnom salóne.
Zobraziť galériu (6)
Herečku Ivanu Jirešovú prepadol štáb Novy v masážnom salóne.  (Zdroj: Tv Nova)

 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu