Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Kollára vraj diskreditujú finančné skupiny: Boja sa pravicovej vlády, ide im o krk!

Daniel Lipšic
Daniel Lipšic (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Oligarchovia a finančné skupiny vytvárajú podľa Daniela Lipšica (OĽaNO-NOVA) tlak, aby nevznikla vláda, ktorá pôjde aj po nich.

„Ak budem mať vplyv v budúcej vláde na bezpečnostné zložky, ktokoľvek, ak bude páchať trestnú činnosť, ponesie zodpovednosť,“ vyhlásil Lipšic pred novinármi. Podľa neho sa niektorí boja, že skončia vo väzení a preto sa snažia znemožniť vznik takejto vlády. Upozornil, že zverejňované informácie o Borisovi Kollárovi nie sú o jeho osobnej diskreditácii, ale majú zamedziť vzniku pravicovej vlády.

Kollárova povesť je v troskách, dobehli ho mafiánske styky: FOTO dovolenky s bossom podsvetia!

„Dnes je historická šanca nastoliť spravodlivosť aj v najvyšších kruhoch,“ vyhlásil Lipšic s tým, že boj proti vzniku takejto vlády bude pokračovať niekoľko mesiacov. 

Do médií sa dostali informácie, že Kollár bol v kontakte s ľuďmi, ktorí boli zatknutí v časoch, keď viedol rezort vnútra Lipšic. „Boja sa, že dopadnú rovnako,“ povedal. Zdôraznil, že niektorým ide o krk a preto budú chrliť takéto informácie. 

Reakcia na fotky B.Kollára: Ide im o to, zmariť vznik novej pravicovej vlády

Lipšic pripomenul, že Juraja Ondrejčáka odsúdili na 16-ročné väzenie a jeho skupina dostala spolu 168 rokov. "Bolo to aj vďaka môjmu pôsobeniu na ministerstve vnútra," uviedol. 

"Ja som nemal problém ako minister vnútra, za mojej éry boli stíhaní primátori dvoch najväčších slovenských miest, vysokí úradníci ministerstva vnútra, poradca premiérky, mne je to v princípe dosť jedno, kto je za akú stranu, ak poruší zákon, musí niesť zodpovednosť," skonštatoval Lipšic s tým, že keď bol ministrom vnútra, boli stíhaní aj ľudia zo strany, ktorej bol členom. Tvrdil, že on nie je kamarát s pánom Kollárom a ani s okruhom jeho známych.

"Pre mňa je kľúčová otázka, aby na Slovensku začala vládnuť elementárna spravodlivosť. Aby aj ľudia, ktorí investujú pomerne veľa, aby nevznikla stredo-pravá vláda, pokiaľ porušia zákon, išli sedieť," dodal.

O existencii fotografií sa dozvedel Lipšic dnes ráno. Fotografie Kollára s Ondrejčákom zaslal do médií anonym. Podľa Borisa Kollára bol s priateľkou na dovolenke na Kube a oni tam boli ako skupina. "Podnikám na Slovensku 25 rokov, za ten čas som stretol desaťtisíce ľudí. Nepotrebujem sa schovávať, vyviňovať ani hanbiť. Fotím sa s veľa ľuďmi, každý deň," reagoval Kollár.

 

Viac o téme: Daniel LipšicBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu