Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dôvod, prečo Boris Kollár už mesiace píše o utečencoch, odhalený: Potvrdil životné rozhodnutie!

Boris Kollár bude kandidovať v marcových parlamentných voľbách. Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár bude kandidovať v marcových parlamentných voľbách. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Milionár Boris Kollár ide do politiky! O čom sa dlho iba šepkalo, je teraz potvrdené. O hlas sa bude uchádzať už v najbližších parlamentných voľbách!

"Je to pravda, áno," odpovedal pre Topky Boris Kollár na otázku, či ide do politiky a chystá sa kandidovať už v najbližších parlamentných voľbách. Čo bol dôvod jeho rozhodnutia?  "Už sa na to nemôžem pozerať, čo sa tu deje. Mám toho plné zuby, všetkého. Najprv ma to štvalo, potom som o tom písal. A keď chcem, aby sa niečo zmenilo, musím niečo urobiť, nemôžem o tom len hovoriť," vysvetlil nám svoje dôvody.

Jeden zo statusov Kollárovej fanúšikovskej stránky
Zobraziť galériu (2)
Jeden zo statusov Kollárovej fanúšikovskej stránky  (Zdroj: Facebook)

Bližšie informácie však nechcel prezradiť. "Keď sa chcete o tom baviť, to nie je na telefón," odbil nás milionár, keď sme sa pýtali na podrobnosti. Zaujímavé je, že ešte pred pár týždňami na Facebooku v súvislosti s utečeneckými komentármi odmietal, že by chcel do politiky vstúpiť.

Národniari to vraj nebudú

Kollár je známy svojimi statusmi na Facebooku, kde vyjadruje svoje názory na politiku. V poslednom čase sa zameral najmä na horúcu tému utečencov, kde veľakrát odmietal prijímať utečencov a dokonca niekoľkokrát zdieľal aj nezmysly.

V kuloároch sa povrávalo, že milionár by mal zakotviť v Slovenskej národnej strane, s ktorou by ladila jeho rétorika. "To kto povedal? Nikdy som sa s nikým zo SNS nebavil. Nikdy v živote som nedostal ponuku zo SNS. Neviem, odkiaľ to máte. Nikdy ma SNS neoslovila," povedal pre Topky Kollár.

Druhý pokus

Kollár sa do politiky pokúšal dostať už v parlamentných voľbách v roku 2010. Šťastie skúšal na kandidátke strany Únia - strana pre Slovensko, v ktorej sa združilo viacero neparlamentných strán. "Oslovil ma jej program, ktorý sa mi veľmi páčil, prináša niečo nové do politiky. Je to pravicová strana a môj pohár trpezlivosti už pretiekol, lebo sa veľa vecí v tejto krajine neriešilo," uviedol vtedy Kollár.

Viac o téme: Boris KollárVoľby 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu