Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Boris Kollár si kúpil vlastnú stranu: Už sa vie, ako sa bude volať!

Boris Kollár
Boris Kollár (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Politická strana podnikateľa Borisa Kollára sa má volať Sme rodina. Vznikne premenovaním už zaregistrovanej strany Náš kraj, ktorú mal kúpiť. Takýmto spôsobom sa Kollár vyhne povinnosti vyzbierať aspoň 10.000 podpisov potrebných na registráciu úplne novej strany. Žiadosť o zmenu dostalo ministerstvo vnútra v utorok 10. novembra.

Do politiky vstupuje Kollár, lebo chce ochrániť rodiny na Slovensku pred ohrozením zvonku aj zvnútra. "Chcem ochrániť svoju aj vaše rodiny. Ten život by asi nebol pekný, keby len moja rodina bola zabezpečená a všade okolo by bola spúšť," hovorí na videu, ktoré zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

Vonkajšie ohrozenie vidí v migračnej kríze. "Ohrozenie zvnútra je dnes imigrácia. Podľa môjho názoru je to všetko riadené, nie je to imigrácia, je to invázia, obsadenie Európy, ktoré neskôr vyústi do rôznych potýčok," vysvetľuje ďalej na videu a tvrdí, že to nemôžeme nechať na ľahkú váhu. Kollára vyrušujú aj predražené tendre. "Všetko v republike je rozobrané, rozkradnuté, nemáme ani bojaschopnú armádu," kritizuje.

Za vnútorné ohrozenie považuje podnikateľ náladu v spoločnosti. "Ľudia sú skeptickí, už neveria ničomu. Sú presvedčení, že úspech sa môže dosiahnuť, len ak podvádzate, klamete, lúpite alebo okradnete. Toto je dnešná predstava úspechu," upozornil Kollár s tým, že on 25 rokov podniká a robí to slušne a poctivo. "Popísalo sa o mne veľa, ale písalo sa za 25 rokov, že som dodávateľovi nezaplatil? Že som vyhodil zamestnancov a nezaplatil?" pýta sa.

Kollár tvrdí, že dokáže rozviazať ruky polícii, prokuratúre aj súdnictvu. "Mňa nedržia za niečo, nemajú ma za čo chytiť. Môžem si dovoliť povedať, čo chcem. Ja môžem rozviazať ruky polícii, prokuratúre aj súdnictvu. Viete prečo? Môžem si to dovoliť urobiť, lebo som s nimi nikdy bandu nebil. A preto vstupujem do politiky," uzavrel Kollár.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu