Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takmer prišiel o obličku: Nebezpečná zábava v Talente!

Chalani Lukáš a Michal v Talente predviedli nebezpečnú zábavu. Zobraziť galériu (5)
Chalani Lukáš a Michal v Talente predviedli nebezpečnú zábavu.

BRATISLAVA – Tomu sa povie iný level! Už túto nedeľu ostanú diváci jojkárskej šou Česko Slovensko má talent poriadne prekvapení. Na pódiu sa totiž predstavia dvaja chalani, ktorí všetkým vyrazia dych svojím nebezpečným číslom. Pri tejto akčnej zábave však jeden z nich takmer prišiel o obličku. Pozrite sa, čo predvádzali!

Porota i diváci ostanú v nemom úžase! Aj túto nedeľu sa diváci jojkárskej šou Česko Slovensko má talent majú na čo tešiť. Tentokrát ich však poriadne zaskočia dvaja mladíci Lukáš a Michal z Prahy, ktorí predviedli niečo, čo v našich končinách nie je ešte až tak populárne, a to skákanie na lane – odborne slack line.

Chalani sa tomu venujú 5 rokov a moderátor Marcel Forgáč ich okomentoval jednoducho, ale výstižne: „Toto sú majstri.“ Hoci svoje vystúpenie najskôr začali humorne, že to akože nevedia, potom to rozbalili ako králi. „Páni, som sa na začiatku bála, že snáď to bude dobré a ono to bolo vynikajúce,“ povedala po predvedení čísla Lucie Bílá. Pochválil ich aj Jakub Prachař: „Ten začiatok, že à la Pat a Mat, to bolo super. Vznikol tam skvelý kontrast. Koniec bol brilantný.“ Rovnako sa to páčilo aj Diane Mórovej a Jarovi Slávikovi, ktorí „skokanov” tiež vychválili.

No hoci to pred kamerami dvojica zvládla bravúrne, nie vždy im to išlo ako po masle. Počas rokov príprav sa aj nepríjemne zranili. „Tento šport je hlavne o skúsenostiach. Najhoršie bolo, keď sme sa tie skúsenosti snažili získať. Vtedy si napríklad tu kolega Michal natrhol ľadvinu,“ prezradil Lukáš o kamarátovi, ktorý kvôli tejto nebezpečnej zábave mal  na  nejaký čas nepríjemné zdravotné problémy. Ukážku z ich vystúpenia si môžete pozrieť pod článkom a celé vystúpenie v nedeľu večer na Jojke.

Chalani v Talente predviedli skvelú šou na lane. V minulosti sa Michal (vpravo) pri cvičení nepríjemne zranil, takmer prišiel o obličku..
Zobraziť galériu (5)
Chalani v Talente predviedli skvelú šou na lane. V minulosti sa Michal (vpravo) pri cvičení nepríjemne zranil, takmer prišiel o obličku..

Skakanie na lane v Talente

 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu