Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapenie pre divákov Jojky: Toto pred nimi v Talente doteraz tajili!

Porotcovia opäť zmenili pravidlá súťaže. Zobraziť galériu (3)
Porotcovia opäť zmenili pravidlá súťaže.

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Tvorcovia šou Česko Slovensko má talent spolu s porotou tento rok trochu pomenili pravidlá. Do finále si okrem 5-tich zlatých bzučiakov pretlačili ďalších troch súťažiacich, ktorí dostali tzv. divoké karty. Diváci tak budú môcť vybrať z ôsmich finalistov už iba dvoch, ktorí uzavrú finálovú desiatku súťažiacich.

Jojkárska šou Česko Slovensko má talent tento rok prekvapuje nielen množstvom nadaných ľudí, ktorí predvádzajú svoj talent, ale aj novými pravidlami v šou. V tomto ročníku mali súťažiaci totiž možnosť postúpiť priamo z kastingu do finále, čo je tohtoročná novinka.

Porotcovia tam mohli poslať 4 čísla, keď každý z nich mal možnosť stlačiť zlatý bzučiak. Nakoniec si presadili ešte jeden spoločný. Do finálového kola sa tak vďaka tejto novinke prebojovalo až päť čísiel. Medzi týchto šťastlivcov patria akrobat s obručou Francisco Roja, operná diva Janka Šifrová, laserovo-tanečná šou Mirror Family, korčuliari Anette a Yannick a skupina Roboti.

No ako sa zdá, porote nestačilo poslať do konečnej fázy súťaže iba piatich svojich favoritov. Našli si spôsob, ako tam pretlačiť ďalších troch, ktorí získali divokú kartu. Tá sa pritom doteraz v tejto šou nikdy neudeľovala. Pre divákov bola teda včera vo vysielaní prekvapením.

Lucie Bílá si vybrala speváka Juraja Hnilicu. Ten zažiaril hneď na prvom kastingu a svoju účasť vo finále prezradil dokonca na sociálnej sieti oveľa skôr ako samotná televízia, o čom sme vás nedávno informovali. Diana Mórová zas posunula do finále tanečné trio na opätkoch na čele s Filipom Jankovičom a Jakub Prachař si presadil živé sochy Big Names s veľkolepým speváckym vystúpením. 

Aby nerozhodovala o finalistoch iba porota, dostanú samozrejme priestor aj diváci. Tí vďaka sms hlasom posunú ďalej dvoch semifinalistov. O postup sa budú uchádzať Gyöngyi Bodišová, Street Workout Skalica, Michal Kruž, Five Fellas, Terézia Králiková, Fair Play Crew, Růženka Kunstýřová a Olé Trio. Nechajme sa prekvapiť, ktoré dve vystúpenia budúcu stredu ľudí zaujmú najviac a postúpia tak do posledného živého kola, kde si sily zmerajú desiati talentovaní súťažiaci.

Viac o téme: Česko a Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu