Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Parišková úplne žiari: Aneta, kto je ten fešák po tvojom boku?!

Aneta Parišková sa objavila na krste s týmto fešákom. Zobraziť galériu (14)
Aneta Parišková sa objavila na krste s týmto fešákom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyzerá super! Aneta Parišková (42) mala nedávno zdravotné problémy, no teraz už chodí do spoločnosti. A žiadne starosti na nej už nebadať. Na krste omaľovánok pre dospelých doslova žiarila. Zisťovali sme, či za to nemôže aj fešák, s ktorým sa tam objavila a veľmi dobre sa pri ňom zabávala.

Aneta Parišková je momentálne v rozvodovom konaní s manželom Markom, a tak by nikoho neprekvapilo, keby sa objavila s novou známosťou. A presne tak to vyzeralo na krste omaľovánok pre dospelých, kde sa v stredu objavila. 

Napriek nedávnym zdravotným problémom prišla moderátorka v podpätkoch a ohurovala štíhlymi nohami v minisukni. Navyše jej z tváre neschádzal úsmev a nedá sa povedať inak, než že žiarila. Dôvodom mohol byť aj fešák, s ktorým sa naozaj dobre bavila. 

A tak sme sa snažili zistiť, o koho ide a či je to jej nová známosť. „Je to dlhoročný rodinný známy,” zistili sme a potvrdila nám to následne aj Aneta. Kým na bruneta vraj letia všetky baby v okolí, ona ho vníma len ako kamaráta. No škoda, tvorili by pekný párik... 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu