Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandálny odchod »neviest« z jojkárskej šou: Nepochopíte, čo sa dialo po vypnutí kamier!

Lucia vyrobila riadnu scénu. Zobraziť galériu (5)
Lucia vyrobila riadnu scénu.

POĽANA - Toto nikto nečakal! V šou Farmár hľadá ženu sa u Petra z Poľany zišli nádejné nevesty, ktoré nevedeli prehrýzť sťažené životné podmienky. A tak bojkotovali aj jediné dve úlohy, ktoré im zadal. Situácia nakoniec vyústila do toho, že dve dievčatá statkár vyhodil a jeho favoritka sa dobrovoľne pobrala s nimi. Po vypnutí kamier sa však podľa našich informácií odohrala doslova kovbojka. Evidentne alkohol sa podpísal pod to, že jedna zo súťažiacich volala na štáb novinárov i políciu.

Ako sme na topkách už informovali, Peter z Poľany prežil v šou Farmár hľadá ženu doslova infarktové stavy. Po celom dni mimo domu našiel kravu na páliacom slnku a bez vody a druhá úloha s maľovaním kade na improvizovanú sprchu tiež nebola splnená. Jeho nádejné nevesty navyše odmietli komunikovať a na jeho otázky nijako nereagovali.

Keďže kamarát mladému farmárovi nadhodil, že nepodarené ženy môže poslať preč, aj tak nakoniec urobil. „Je mi z vás zo všetkých zle, ale dávam vás dve von a keď chceš ty Martina, tak zostaň,” vyhodil tichý Peter obidve Lucie. No jeho česká favoritka sa rozhodla odísť tiež.

Pri balení súťažiace rozmýšľali, ako sa dostanú domov, keď peniaze nemajú. Odchod ako z kovbojky sa však už odohral mimo záberu kamier. „Kufor nebudem vláčiť, ten tu aj nechám, vezmem si len základné veci,” povedala ešte do záznamu Bratislavčanka Lucia. Keď však červené svetlá zhasli a štáb trojlístok odviezol na stanicu, zrazu jej batožina chýbala a museli sa poň vrátiť.

Vďaka náladovej brunetke spoj odišiel bez dievčat a ďalšia doprava bola možná až v noci. Podľa našich informácií si pri čakaní na iný vlak dopriali pár pohárikov. Tie však samozrejme k ničomu dobrému neprispeli. Lucia totiž predviedla poriadnu scénu. „Volala novinárom aj na políciu, že sa nemajú ako dostať domov,” tvrdí náš zdroj.

Štáb bol týmto správaním šokovaný, pretože dievčatám vraj poskytol nielen odvoz na stanicu, ale aj peniaze na cestu. A za zmeškanie vlaku bola zodpovedná samotná Bratislavčanka. „Lucia sa potom neskôr spamätala a poslala do Jojky ospravedlňujúcu správu. Vraj ju mrzí, ako sa správala,” dozvedeli sme sa. Zdá sa teda, že druhé účinkovanie brunetky v tomto projekte bolo definitívne posledné. Aj keby našla odvahu prihlásiť sa znovu, kompetentní by už spoluprácu asi neriskovali.

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu