Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parišková mesiac po rozvode prekvapuje: Má nového chlapa!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (8)
Aneta Parišková

BRATISLAVA – Je opäť zadaná! Jojkárska moderátorka a trojnásobná mamička Aneta Parišková (43) už nie je sama. Mesiac po druhom rozvode s Kanaďanom Markom Sedlmairom prekvapujúco priznala, že má po svojom boku nového muža. Kto je jej nová láska?

Aneta Parišková má za sebou už druhé nevydarené manželstvo. Kedysi sa vydala za Davida Dočekala, ktorému porodila syna Daniela. Hoci ich vzťah čoskoro prestal fungovať, rozvádzala sa až v čase, keď čakala dieťa s Kanaďanom Markom Sedlmairom. 

Toho si potom rýchlo vzala, aby podľa zákona o rodine bolo dieťa aj úradne považované za jeho. Po Gabrielovi sa dvojici pomerne rýchlo narodil aj druhý syn Nathan. Šťastie v rodine však netrvalo dlho a o manželskej kríze sa hovorilo už v čase, keď mal najmladší potomok ani nie dva roky. Následne sa Marek vyparil zo Slovenska a odvtedy sa tu poriadne neukázal. Dokonca sa nedostavil ani na rozvodové pojednávanie, ktoré prebehlo pred mesiacom v Bratislave.  Aneta však do vankúša nevyplakáva, práve naopak. Prežíva krásne obdobie. Po svojom boku má totiž nového priateľa, o čom ako prvý informoval týždenník Plus 7 dní.

„Áno, som šťastne zadaná,“ priznala topkám Parišková, ktorá však o svojej novej láske veľmi hovoriť nechcela. Prezradila akurát to, že je to Slovák. „Nehnevajte sa, ale nebudem prezrádzať ani meno, chcem ho chrániť pred šoubiznisom, keďže nie je z tejto brandže,“ povedala nám jojkárska moderátorka, pre ktorú je dôležité, aby jej pohodu a šťastie nič nenarušilo. Nám sa podarilo zistiť, že zaláskovaná je už takmer trištvrte roka a jej muž snov si vraj dobre rozumie aj s jej troma chlapcami. Anete držíme palce, nech je jej nový priateľ konečne ten pravý.

 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu