Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V Púchove kandiduje výkvet okolia: Sú to primitívni bitkári a grázli, sťažujú sa domáci!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tip čitateľa)

PÚCHOV – Vykopneme starých politikov, voľte mladých! To sú slová nahnevaných kandidátov do púchovského mestského zastupiteľstva. Domáci sa pohoršujú, že ide o extrémistov, ktorí sú nebezpeční a nič nevyriešia. Presne toto si myslí náš čitateľ Jozef, ktorý na nich upozornil.

Bitkári a grázli s policajnými záznamami. Púchovčania majú v blížiacich sa voľbách naozaj pestrý výber. Viacerých tamojších obyvateľov to rozčúlilo a tak nám jeden z nich do redakcie napísal. Vraj sú to primitívi s násilníckymi sklonmi.

„Dobrý večer. Už viac ako 30 rokov žijem v Púchove. V meste Púchov aktuálne kandidujú známi bitkári a grázli o ktorých by určite vedeli rozprávať mnohí z Púchovčanov a samozrejme aj policajtov. Väčšina z týchto primitívov majú záznamy v trestnom registri pre bitky a výtržnosti. Popritom ani nepopierajú svoju násilnícku povahu, keď vyhlasujú, že dokopú opotrebovaných politikov,“ napísal nám rozhorčený čitateľ Jozef.

Mišún pózuje s kolegami z kandidátky
Zobraziť galériu (4)
Mišún pózuje s kolegami z kandidátky  (Zdroj: Facebook)

Na čele „skutočne nezávislých kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva v Púchove“ stojí neslávne známy Marián Mišún. V minulosti spolupracoval s Kotlebom, ako mestský policajt pálil vlajku EÚ v Bratislave za čo ho z mesta vyhostili, platil pokutu a následne dostal padáka. Len nedávno si zmenil trvalé bydlisko z Bratislavy na Púchov. Výrazne sa angažuje v extrémistických skupinách, dokonca kandidoval do europarlamentu a teraz vydáva vlastný časopis.

Na spoločnom bilborde sa nezávislí kandidáti neocitli iba náhodou. Letmý pohľad na ich profily sociálnych sietí naznačuje, že sympatizujú s radikálnymi skupinami. Spájajú ich spoločné záujmy. Všetci kandidáti sú aktivisti.

V Púchove kandiduje výkvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viacerí z nich sa venujú bojovým umeniam. Všetci šiesti kandidujú ako nezávislí bez podpory politickej strany. Svedčí o tom aj nápis na bilborde, kde chcú starých politikov doslova vykopnúť. Jozefovi sa to nepáči, upozornil preto na príklad Kotlebu, kde len nasľuboval a podosadzoval si do úradu blízkych rodinných príslušníkov.

„Sú tieto slovenské súdy skutočne proti špekulantom a podvodníkom bezmocné? Čo ma ale najviac zaráža, sú výroky a programové ciele na Facebooku, kde Mišún ako Kotlebov spolupracovník vypisuje, že odmieta rodinkárstvo. Bolo by zaujímavé zistiť, či si politiku na úrade v Púchove predstavuje ako Kotleba, ktorý všade dosadil svoju rodinu a kamarátov,“ pýta sa čitateľ Jozef.

V Púchove kandiduje výkvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Voľby sa uskutočnia 15. novembra. Púchovčania si budú vyberať spomedzi troch kandidátov na primátora. Súčasnému primátorovi Mariánovi Michalecovi (46) bude robiť konkurenciu Pavol Crkoň (47), ktorého podporí v nastávajúcich komunálnych voľbách aj strana Smer-sociálna demokracia. Okrem vládnej strany mu podporu vyjadrili aj KDH a NOVA, pričom sa očakáva aj podpora ďalších strán. Rovnako nezávislým kandidátom by mal byť učiteľ Rastislav Henek (39).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu