Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Preboha, toto myslí vážne? Markizácka expostavička zverejňuje zábery ako z porna!

Fanúšikovský profil Gabriely Bullovej by si mnohí mohli pomýliť aj so stránkou určenou pre dospelých. Zobraziť galériu (7)
Fanúšikovský profil Gabriely Bullovej by si mnohí mohli pomýliť aj so stránkou určenou pre dospelých. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nie je to už príliš?! To, že bývalá finalistka markizáckej farmy Gabriela Bullová (31) rada púta pozornosť, bolo jasné už počas jej účinkovania v reality šou. Vyzývavé správanie však mamičku dvoch detí neopúšťa ani dva roky po jej odchode z izolovaného statku. Skôr naopak. Fanúšikovský profil totiž pravidelne zásobuje poriadne pikantnými fotkami, ktoré by sa nestratili ani na internetovej stránke pre dospelých.

Gabriela Bullová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Tam pútala pozornosť nielen svojou promenádou hore bez, ale neskôr aj sexuálnym románikom s mladším kolegom Tomášom Mrvom. Ako ale vidno, vyzývavé správanie drží mamičku dvoch detí aj dva roky po tom, čo opustila statok.

Extravagantná rodáčka zo Šale totiž stále naplno uspokojuje svoju potrebu pútať pozornosť. Napríklad ako „moderátorka“ erotického kvízu v jednej z menších televízií, kde pracuje už niekoľko mesiacov. Dávku exhibicionizmu predvádza aj na sociálnej sieti. Jej fanúšikovská stránka je zahltená poriadne pikantnými snímkami.  

Pri pohľade na niektoré z fotiek si mnohí pomyslia, či si nepomýlila Facebook so stránkou pre dospelých. Zábery hore bez a poriadne zarezaný spodok v minimalistických plavkách hovoria za všetko. Čo si o tom myslíte vy? 

Aj takéto fotky zverejňuje Gabriela Bullová na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (7)
Aj takéto fotky zverejňuje Gabriela Bullová na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu