Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodina, pri ktorej stáli všetci svätí: Do malajzijského boeingu nenastúpili na poslednú chvíľu!

Mladá rodina zo Škótska
Mladá rodina zo Škótska (Zdroj: Foto: youtube)

AMSTERDAM – Obrovskému nešťastiu doslova len o vlások unikla rodina, ktorá mala namierené do Kuala Lumpur. Do boeingu sa nedostala, preto ostala na letisku v Amsterdame. Počiatočné frflanie po štyroch hodinách vystriedala nepredstaviteľná radosť z toho, že sú stále nažive.

Včerajší tragický let MH17 si vyžiadal takmer 300 obetí.  Na palubu lietadla však nenastúpila jedna rodina. Barry Sim s manželkou Izzy a ich bábätkom, ktorí pochádzajú  zo Škótska, ostali na letisku v Amsterdame. Dôvodom bolo to, že sa do lietadla jednoducho nevmestili.

Rodina sa doteraz spamätáva zo šoku a ďakuje všetkým svätým, že do lietadla smrti nenastúpila. Počiatočné frflanie zo sklamania, že sa tak skoro do Kuala Lumpur nedostanú, razom vystriedal neopísateľný pocit. O vlások totiž unikli istej smrti.

Manželia s dieťatkom mali cestovať lietadlom Malaysia Airlines letom MH 17 do malajzijskej metropoly. Nahnevali sa, pretože ostali na letisku. Teraz sú za to vďační.

„Keď som sa dozvedel o tragédii, stiahlo mi žalúdok. V bruchu mi lietali motýle. Môj pocit bol veľmi zvláštny a tep mi vysoko vyskočil,“ povedal pre telegraph.co.uk Barry. Ako ďalej uviedol, za to, že do lietadla s rodinou nenastúpil, môže vyššia moc. Povedal, že nad ním a jeho rodinou stál niekto z hora.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu