Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálne VIDEO z Ukrajiny: Súdnictvo ako v stredoveku, rebeli umučili narkomana na výstrahu

Na mladíkovej tvári vidno všetku bolesť. Zobraziť galériu (3)
Na mladíkovej tvári vidno všetku bolesť. (Zdroj: youtube/CEN)

DONECK - Ruskí radikáli na Ukrajine sa podujali na mučenie drogového dílera, resp. narkomana v štýle bojovníkov z Daeš. O mužovi sa predpokladá, že je teraz mŕtvy. Týranie sa odohralo v obci Communar v Doneckej oblasti, ktorá je momentálne obsadená proruskými rebelmi. Brutálne praktiky boli nahrané video, ktoré koluje po internete.

VIDEO Zúfalí Rusi sa chcú zbaviť prekliateho Krymu: Protesty pred bankami, obeťou 2-ročné dieťa

Obeť je priviazaná červenou páskou k drevenému stĺpu na dvore akéhosi domu a prosí o život. Chrbát má celý krvavý, čo naznačuje, že muža mučili už skôr, než zapli nahrávanie. Bičovanie elektrickým káblom vykonáva militant pomenovaný ako Olchon, ktorý prišiel do Comunnaru z Novosibirska, aby podporil svojich druhov, informoval portál dailymail.co.uk

Hlas v pozadí na videu hovorí: "Sk.....é filmovanie sa začalo. Toto je trestanie drogového dílera." Muž chce, aby sa nad ním zmilovali: "Prestaňte, prosím! Poviem, čo potrebujete. Zavolám drogového dílera a on príde s drogami." Tým si však veľmi nepomôže, pretože sa ho opýtajú, či sám užíva drogy. Keď odpovie "nie", nasleduje otázka, ako je teda možné, že má telefónne číslo na dílera a bitie pokračuje. Či je však díler alebo narkoman, v očiach rebelov to veľký rozdiel neznamená.

Brutálne VIDEO z Ukrajiny:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/CEN)

Osoba, ktorá video nahráva, hovorí: "Nepotrebujeme súdy, toto je to, čo potrebujeme". Mučený muž potom kričí: "Prisahám, že  som povedal všetko. Bože, je to neznesiteľné, chcem žiť. Prosím, prosím!" Olchona tým však nepresvedčí. "Díleri a feťáci, príďte sem k nám, máme spôsob, ako sa vysporiadať s ľuďmi, ako ste vy. Príďte k nám a vyliečime vás všetkých," tvrdí Olchon, ktorý dodáva, že tohto chlapíka však zabijú ako psa. Keď im povie, čo chcú, bude mŕtvy.

Brutálne VIDEO z Ukrajiny:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/CEN)


"Myslí si, že sa nad ním zmilujeme, ale my ho zabijeme. Nekrič toľko, vystrašíš ľudí v okolí. Dokonca som na tvojom neschopnom chrbte zlomil bič," chvastá sa na záver rebel. Po mučenom človeku sa údajne zľahla zem a predpokladá sa, že je mŕtvy. Video bolo zverejnené na ruskej sociálnej sieti Vkontakte v profile oficiálnej komunity proruských povstalcov.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou

V českom dokumente sa už predtým objavili správy o miznúcich prostitútkach a narkomanoch na Ukrajine. Keď sa reportéri pýtali proruských rebelov, kam sa podľa nich vytratili, dostalo sa im iba veľavravných úsmevov a lakonickej odpovede, že tam, kde sú, už im je lepšie.

Viac o téme: MučenieDrogový dílerUkrajinaDoneckProruský rebel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu