Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Shakira z markizáckeho Hlasu vás rozpáli: Šteklivé fotky zo súkromného albumu!

Andrea Janczarová je rovnako zmyselná ako kolumbijská speváčka Shakira. Zobraziť galériu (10)
Andrea Janczarová je rovnako zmyselná ako kolumbijská speváčka Shakira.

PRAHA - Nespútaná dračica! Nie jeden by takto nazval nádejnú speváčku Andreu Janczarovú (25) po zhliadnutí jej šteklivých fotiek. Tie súťažiaca z markizáckej šou Hlas Česko Slovenska pravidelne pridáva na sociálnu sieť. Blondínke by mohla sexepíl závidieť aj jej kolumbijská kolegyňa Shakira, na ktorú sa mladá mamička nápadne podobá. Veď posúďte sami.

Stredajší večer opäť patril speváckemu umeniu. Na obrazovkách televízie Markíza sa totiž vysielalo druhé kolo šou Hlas Česko Slovenska. Na pódium sa postavilo mnoho nádejných spevákov, no len zopár z nich dostalo šancu vybrať si svojho kouča. Do kategórie úspešných možno zaradiť aj mladú mamičku Andreu Janczarovú.

Tá však okrem svojho krásneho hlasu púta pozornosť aj exotickým vzhľadom, ktorým nápadne pripomína svetoznámu speváčku Shakiru. Podobné črty tváre, dokonalý hlas, kučeravé blond vlasy, či snedá pokožka. To je len zlomok vecí, ktoré talentovanú Česku spájajú s Kolumbijčankou. Dievčina žijúca v Taliansku by Shakire pokojne mohla konkurovať aj svojim sexepílom. Na sociálnej sieti Facebook totiž pravidelne zverejňuje šteklivé fotky, o čom sa môžete presvedčiť aj v našej galérii>>

Andrea Janczarová (vpravo) sa na speváčku Shakiru výrazne ponáša.
Zobraziť galériu (10)
Andrea Janczarová (vpravo) sa na speváčku Shakiru výrazne ponáša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu