Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyhadzov z VyVolených: Ukázať prsia nestačilo!

Kontroverzná Ráchel Körösyová musí na výhru zabudnúť. Zobraziť galériu (8)
Kontroverzná Ráchel Körösyová musí na výhru zabudnúť.

BRATISLAVA – Prišla, povystrájala, odišla! Ráchel Körösyová (18) sa v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov predviedla ako odvážna exhibicionistka s lesbickými sklonmi. Ani takéto správanie jej však isté miestočko v súťaži nezaručilo. Sobotňajší súboj sa jej totiž stal osudným.

Na výhru musí zabudnúť! Jojkársky dom snov má po sobote o ďalšieho obyvateľa menej. V súboji sa tentokrát objavil stavbyvedúci Igor Džadoň, ktorý si spomedzi ostatných súťažiacich vybral do súboja Ráchel Körösyovú. Tá za tretieho súpera zvolila kuchára Milana Kršiaka.

V tzv. žiarovkovej disciplíne bol najúspešnejší Milan. O osude zvyšných dvoch rozhodovali ostatní VyVolení svojim hlasovaní. Napokon sa zhodli na tom, že domov pošlú práve mladú Komárňanku. „Lúčenie zvládla dobre, neplakala. Ale keď sa dostala pred kameru, slová sa jej hľadali veľmi ťažko,” opísal nám atmosféru po vyraďovaní náš zdroj zo zákulisia.

Chcete vedieť, ako Ráchel hodnotí svoje účinkovanie v súťaži? Zaujíma vás, aká je jej sexuálna orientácia? Nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname o 9:15!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu