Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas Sajfovej blondínky v priamom prenose: Toto diváci vidieť nemali!

Sajfovej modelke sa topánka zasekla v podlahe. V chôdzi pokračovala bez nej a s profesionálnym úsmevom na tvári. Zobraziť galériu (8)
Sajfovej modelke sa topánka zasekla v podlahe. V chôdzi pokračovala bez nej a s profesionálnym úsmevom na tvári.

BRATISLAVA - Akoby sa nič nestalo! Včera večer boli na obrazovkách televízie Joj v strese nielen adepti na zisk finančnej výhry v šou VyVolení. Napäté chvíle prežívala aj sympatická modelka, ktorá počas priameho prenosu vyprevádza moderátora Mateja Sajfu Cifru (34) do štúdia. Blondínka si totiž vyrobila úsmevný trapas, ktorý zachytili aj televízne kamery.

V nedeľu večer sa na obrazovky televízie Joj vrátila reality šou VyVolení. Počas týchto dní prebieha výber jednotlivých súťažiacich, ktorých si volia samotní diváci. Mená postupujúcich finalistov oznamuje v priamom prenose Matej Sajfa Cifra.

Živé vysielanie sa nakrúca na streche luxusného bratislavského hotela, kam moderátora vozí helikoptéra. Pri príchode mu robia spoločnosť dve sympatické modelky, ktoré ho vyprevádzajú do štúdia. Včera večer ale jedna z nich zažila v priamom prenose nie práve najšťastnejšie chvíle.

Modelke sa totiž v škárach drevenej podlahy zasekol podpätok, ktorý jednoduchým ťahom nešlo vytiahnuť. Keďže išlo o živé vysielanie, blondínka nezaváhala, vyzula sa a v chôdzi pokračovala. S úsmevom na tvári a s jednou bosou nohou - akoby sa nič nestalo. Vďaka tomu, že kamery snímajú dianie z blízka aj z ďaleka, tento prešľap videli aj všímaví televízni diváci.

Ako nám manekýnka Marika prezradila, na nohách mala topánky, ktoré boli o číslo a pol väčšie, než v skutočnosti nosí. „Pred nakrúcaním nás upozorňovali, že sa niečo také môže stať. Nechcela som si to pripustiť, lebo toto sa mi ešte v živote nestalo,” okomentovala úsmevnú situáciu blondínka. „Keď sa mi topánka zasekla, nezostávalo mi už nič iné, len si ju vyzuť,” uzavrela s úsmevom. Pobavení boli aj ľudia prítomní na nakrúcaní, ktorí však blondínkinu vynaliezavosť ocenili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu