Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pozrite na tie MELÓNY: VyVolená Linda už predviedla nové silikóny!

Linda Drevenková sa už na internete chváli novými prsiami. Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková sa už na internete chváli novými prsiami. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - To sú bomby! Linda Drevenková (30) už pred rokmi túžila po vylepšených vnadách. Svedčí o tom napríklad fotka, na ktorej si pred časom svoje prednosti graficky vylepšila o pár čísiel. Najnovšie sa jej táto túžba splnila a blondínka sa v týchto chvíľach hrdí čerstvými silikónmi. A to doslova - na sociálnu sieť Facebook totiž pridáva jednu vyprsenú fotku za druhou.

Linda Drevenková sa pred dlhými desiatimi rokmi stala historicky prvou víťazkou reality šou VyVolení. Vtedy si tmavovláska získala sympatie divákov svojou bezprostrednosťou a zmyslom pre humor. Pozornosť však na seba pútala aj odhaľovaním svojich prírodných vnád.

Dnes rodáčka z Nových Zámkov priťahuje pohľady ľudí skôr radikálne zmeneným výzorom. Vlasy si totiž po rokoch nechala odfarbiť na blond a experimentovala aj s ich dĺžkou. No najnovšie, ako sme vás na Topkách už informovali, si nechala prifúknuť svoje prednosti. Touto novinkou sa začiatkom marca pochválila na sociálnej sieti Facebook. 


Nové silikóny na slovenskej scéne: VyVolená Linda si dala urobiť BOMBY!


Blondínka si do hrudníka nechala voperovať 600 ml implantáty, s ktorými sa dnes už na internete hrdo predvádza. Zverejnila hneď niekoľko fotiek, na ktorých jej hlboký výstrih už vypĺňajú silikónové balóny. „Wau, dobre vyzeráš, pridalo ti to sexepíl,“ zhodujú sa v komentároch Drevenkovej priatelia. Čo na jej nové bomby hovoríte vy? 

Linda Drevenková na Facebooku už vystavuje nové silikóny.
Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková na Facebooku už vystavuje nové silikóny.  (Zdroj: Facebook)


Mohlo by vás tiež zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu