Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové silikóny na slovenskej scéne: VyVolená Linda si dala urobiť poriadne BOMBY!

Linda Drevenková si dala pred pár dňami urobiť nové prsia. Na sociálnej sieti zverejnila záber pred operáciou. Zobraziť galériu (8)
Linda Drevenková si dala pred pár dňami urobiť nové prsia. Na sociálnej sieti zverejnila záber pred operáciou.

BRATISLAVA - Už aj ona má umelé! Linda Drevenková (30) bola historicky prvou víťazkou šou VyVolení. V tom čase bola zrejme so sebou spokojná a výhru neinvestovala do svojho zovňajšku. Po takmer 10 rokoch je však všetko inak. Pred pár dňami sa totiž blondínka vybrala na kliniku krásy, kde si nechala zväčšiť prsia. Do hrudníka jej voperovali poriadne veľké implantáty.

Mení sa na niekoho iného! Linda Drevenková vo vile Vyvolených kedysi zaujala dlhou hrivou tmavej farby a odhaľovaním svojich prírodných predností. Nahotou sa opäť zviditeľnila približne pred rokom a štvrť. Začala sa totiž vyzliekať v relácii Sexi kvíz na TV 8. 

Odvtedy sa však poriadne zmenila. Vlasy prefarbila na blond a najnovšie prešli vylepšením aj jej vnady. Pred pár dňami Linda na sociálnu sieť Facebook zavesila fotografiu z kliniky krásy, ktorú urobila ešte pred operáciou. Čo presne sa na sále dialo, prezradila jej sestra. „Všetko je v poriadku, má ich krásne a nakoniec sa zmestilo 600 ml,” informovala všetkých Mária Drevenková. 

To znamená, že Linda bude nosiť na svojom hrudníku riadne bomby. Rovnaké mala kedysi aj Zuzana Plačková, kým si nedala voperovať ešte väčšie implantáty. Nad rozhodnutím bývalej hviezdy reality šou krútila hlavou napríklad aj speváčka Daniela Nízlová. „Veď už svoje máš dosť veľké, to budeš mať podprdu tak 75 F,” napísala Drevenkovej s niekoľkými výkričníkmi. Tmavovláska síce tiež patrí do klubu silikóniek, na rozdiel od iných hviezdičiek si však so sestrou nedali urobiť žiadne balóny. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu