Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO obletela svet: Kto je starec, ktorého výbuch zvalil na zem pred cieľom!

Bill padá na zem Zobraziť galériu (2)
Bill padá na zem (Zdroj: SITA)

BOSTON - Zábery z bombového útoku, ktorý sa v pondelok odohral na maratóne v Bostone, obleteli celý svet. Obzvlášť jeden z nich sa dostal takmer do každej televízie či spravodajského portálu. Zachytáva staršieho muža, ako pri výbuchu tesne pred cieľom padá na kolená.

Sedemdesiatosemročný Bill Iffrig včera absolvoval už svoj tretí bostonský maratón. V momente, kedy bežal posledné metre, sa ozvala silná explózia. Američan padol vplyvom tlakovej vlny na kolená a okolo neho sa strhol obrovský chaos.

FOTO obletela svet: Kto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

"Bol som len kúsok od miesta, kde to vybuchlo. Skoro som pri tom ohluchol. Padol som na zem, ale hneď pribehli nejakí ľudia, ktorí mi pomohli postaviť sa," povedal Bill, ktorý utrpel malé zranenie kolena.

FOTO obletela svet: Kto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Pri bombovom útoku na bostonskom maratóne zahynuli traja ľudia vrátane osemročného chlapčeka a ďalších 144 utrpelo zranenia. Úrady explózie klasifikovali ako teroristický čin. FBI podľa medializovaných informácií už v tejto súvislosti zadržala muža zo Saudskej Arábie. Svoju zaangažovanosť na masakri však popiera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu