Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Firma šokovala zamestnancov darčekom za niekoľko tisíc, ktorý od nej dostali: Fúha, chceli by ste?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

QUEENSLAND - Austrálsky výrobca postelí posunul pohodu personálu na úplne iný level. So svojimi zamestnancami je očividne veľmi spokojný, pretože každému jednému dal možnosť zobrať si domov nie práve najlacnejší darček.

Nie je na tom nič nezvyčajné, keď zamestnávatelia zvyšujú produktivitu svojich zamestnancov cez rôzne benefity či slová pochvaly. Istá austrálska firma však zašla oveľa ďalej a navyše zabezpečila, aby pracovníci chodili do práce šťastní a svieži, informuje news.com.au. Ako to dokázala? Výrobca nastaviteľných postelí v Queenslande Solace Sleep obdaroval svojich zamestnancov úplne novými matracmi v celkovej sume približne 6000 austrálskych dolárov (4045 eur). Generálny riaditeľ Darren Nelson povedal, že chce, aby sa jeho zamestnanci mohli doma po práci dobre vyspať.

Firma šokovala zamestnancov darčekom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ako uviedol, nápad ponúknuť zamestnancom nové matrace prišiel práve po rozhovoroch s personálom, ktorý mal problémy s kvalitným spánkom. "Skutočnosť, že podnikáme v oblasti spánku, dáva dokonalý zmysel, že musíme praktizovať to, čo kážeme. Uvedomujeme si, aký je spánok cenný. Aj preto vieme, že pokiaľ sa kvalitne nevyspíte, v práci nebudete podávať optimálny výkon," vysvetlil. 

Firma šokovala zamestnancov darčekom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Väčšina zamestnancov spoločnosti už spí na matracoch Solace Sleep. Keď sa Nelson pýtal jedného z nich, ako sa cíti na svojej novej posteli, ten povedal, že na každý nový terapeutický produkt si treba zvyknúť, ale tento matrac si v momente obľúbil. "Zbavil sa všetkej tej bolesti v chrbte a v ramenách. Necíti tam už žiadne ihličky. Ak sa cítite, budete sa v noci prehadzovať zo strany na stranu a jednoducho sa nedostaneze do fázy hlbokého spánku," priblížil Nelson. 

Viac o téme: SpánokDarčekZamestnanciAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu