Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dôchodca vyhral rekordný jackpot, o ktorom sa vám ani nesnívalo: Takto prišiel k výherným číslam!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/CBS This Morning)

RALEIGH - Šesťdesiatšesťročný muž Kalifornie vyhral jackpot vo výške 344,6 milióna dolárov, čo je najväčšia suma v histórii tohto amerického štátu. Že vyhral, si uvedomoval postupne; najprv sa totiž domnieval, že vyhral "iba" 50-tisíc dolárov. Priznal, že kombináciu víťazných čísel podal v minulosti už viackrát, šťastie sa na neho ale usmialo až teraz.

Charles W. Jackson z mesta Raleigh na tlačovej konferencii uviedol, že počas ranného telefonátu so svojou manželkou ešte netušil o tom, akú veľkú sumu vyhral. Až neskôr si uvedomil, že trafil všetkých šesť čísel. "Zavolal som žene znova a povedal jej, že som to celé vyhral," prezradil. 

Dôchodca vyhral rekordný jackpot,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/CBS This Morning)

Tajomstvom úspechu amerického dôchodcu boli čísla z koláčika pre šťastie, ktorý dostala jeho šesťročná vnučka pred niekoľkými rokmi. Jackson priznal, že päť čísel opakovane vsádzal v lotériách ako Powerball či Mega Million každý jeden týždeň. Príležitostne zmenil šieste číslo. Pravdepodobnosť, že niekto trafí všetkých šesť čísel a vyhrá jackpot, je jedna ku 292,2 milióna. 

Mladík počas obedňajšej pauzy zažil najväčší šok v živote: Stal sa milionárom

Šťastný výherca plánuje časť peňazí darovať trom charitatívnym organizáciám. Okrem toho chce ísť na výlet do Vietnamu, odkiaľ pochádza jeho manželka. "Dúfam, že ma to veľmi nezmení. Pokúsim sa zostať takým istým človekom. Stále budem nosiť rifle. Možno akurát novšie," dodal Charles. 

Viac o téme: Výhra v lotériiSeverná Karolína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu