Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská hokejová hymna v podaní Taiwančana: VIDEOKLIP Hit internetu baví fanúšikov

Taiwančan Pišta Linovecký naspieval slovenskú hokejovú hymnu Nech Bože dá. Jeho videoklip je hitom internetu. Zobraziť galériu (3)
Taiwančan Pišta Linovecký naspieval slovenskú hokejovú hymnu Nech Bože dá. Jeho videoklip je hitom internetu. (Zdroj: YouTube/Pišta Linovecký)

BRATISLAVA – Vychádzajúca spevácka hviezda z Taiwanu Steve Lin, ktorý už niekoľko rokov žije v Bratislave, naspieval cover slovenskej hokejovej hymny Nech Bože dá. Mladík si v klipe obul korčule a po prvý raz sa s gitarou v rukách postavil na ľad. Jeho klip sa stal okamžite hitom internetu.

Steve Lin alias Pišta Linovecký si Slovensko zamiloval. Už niekoľko rokov žije v hlavnom meste a jeho prespievané slovenské piesne si získali veľkú popularitu.

Taiwančan Pišta Linovecký naspieval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Pišta Linovecký)

Steve Lin v klipe dokonca padol na zadok

Jeho najnovší videoklip ku coveru hokejovej hymny Nech Bože dá, ktorý zverejnil tesne pred začatím MS 2018 v Dánsku, je naozaj zábavný.

Spevák v klipe pochodil takmer celú Bratisalvu

Pišta Linovecký v ňom síce nestál na ľade po prvýkrát, no nikdy predtým počas korčuľovania nehral na gitaru. V slovenskom drese pochodil takmer celú Bratislavu. Nevynechal ani hrad Devín či Plavecký hrad. Do klipu zakomponoval aj záber z roku 2002, kedy sa Slováci vo Švédsku stali majstrami sveta.

Taiwančan Pišta Linovecký naspieval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Pišta Linovecký)

Taiwančan Slovákov ohúril aj v nedávnej minulosti 

Pišta sa dostal do popredia, keď prespieval skladbu Mandolína od Adama Ďuricu a skladbu Každý deň budú Vianoce, ktorú zahral na bratislavských Vianočných trhoch. Medzi jeho najnovšie hity patrí tiež pieseň o bratislavskom trhovisku na Miletičovej ulici s názvom Ešte dve cukety.

 

Viac o téme: Steve LinPišta LinoveckýHymna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu