Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Exminister Miškov investoval do úspešného startupu a dnes ide takto zarábať!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: archív J.M.)

KOŠICE - Juraj Miškov, bývalý minister hospodárstva a exposlanec NR SR sa ani mimo parlamentu nenudí. Na sociálnej sieti sa pochválil svojim najnovším biznisom. Spolu so svojimi spoločníkmi rozbehol výstavbu siete samoobslužných čerpacích staníc.

Ako zistili topky.sk, prvé dve z celkovo plánovaných päťdesiatich čerpačiek otvára už v najbližších dňoch v Banskej Bystrici a v Košiciach, do konca leta by mala ešte pribudnúť Snina a Bratislava. “Áno, je to pravda,” reagoval Miškov.  

Exminister Miškov investoval do
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív J.M.)

“Pred tromi rokmi sme dali dokopy jeden inovatívny start-up, ktorý vyvíjal koncept plne automatizovaných, bezobslužných a ekologických čerpacích staníc. Špeciálne som hrdý na to, že je to náš slovenský výrobok s celoeurópskou TÚV certifikáciou. Už dnes evidujeme niekoľkých vážnych záujemcov zo zahraničia a preto nie je vôbec vylúčené, že naše samoobslužné čerpačky začneme budúci rok už aj exportovať.”

Nová sieť čerpacích staníc sľubuje na svojej webovej stránke predávať motoristom výlučne prémiové palivá - naftu a benzín, ale za nižšie, diskontné ceny v porovnaní s konkurenciou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu