Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krátko pred svadbou poslal kamarátom na Whatsapp desivú SPRÁVU: Nebrali ho vážne, mali!

Damien dobrovoľne ukončil svoje trápenie Zobraziť galériu (3)
Damien dobrovoľne ukončil svoje trápenie (Zdroj: Facebook)

PRESTON - Damien DeSouza-Kirby bol nájdený obesený vo svojom dome v anglickom Prestone. Ešte predtým, ako sa rozhodol siahnuť si na život, stihol priateľom poslať desivý odkaz. Oni to však nebrali vážne, a to bola veľká chyba. Netušili, že ich priateľ krátko nato naozaj spácha samovraždu.

Damien DeSouza-Kirby prechádzal ťažkým obdobím v roku 2012, keď v priebehu pol roka stratil obidvoch rodičov. Jeho známi sa zhodujú v tom, že sa dlho nemohol so smrťou svojich najbližších vyrovnať. "Áno, vtedy to mal veľmi ťažké. Na chvíľu sa uzavrel pred celým svetom, ale potom začal postupne komunikovať s rodinou. Kontaktoval bratrancov, zdalo sa, že je na tom lepšiea. Dokonca si našiel priateľku, s ktorou sa aj zasnúbil," hovorí jeho teta. 

Krátko pred svadbou poslal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Kirbyho priatelia tvrdia, že navonok bol úplne v poriadku. Projektový manažér pre energetické spoločnosti si našiel aj nové miesto a rozumel si s kolegami. Jeho najlepší kamarát Matthew naznačil, že v poslednom čase to medzi Damienom a jeho snúbenicou trochu škrípalo, nikto však netušil, že sa kvôli tomu trápi až tak veľmi. Chodil do práce a s kamarátmi cvičiť, bol úplne v pohode. Víkend pred samovraždou však odmietol ísť s nimi na výlet do Manchestru, vraj sa necítil dobre.

Krátko pred svadbou poslal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vtedy nikto netušil, že sa práve rozhodol ukončiť svoj život. Okolo polnoci na WhatsApp iba napísal odkaz: "Smrť je odpoveď." Niektorí si mysleli, že žartuje a pil. Iní ho zas nebrali príliš vážne. Keď však Kirby prestal chodiť do práce a nikomu neodpisoval, Matthewa to znepokojilo a išiel ho navštíviť. V Damienovom dome sa mu naskytol otrasný pohľad, keď ho tam našiel obeseného.

"Damien mal problémy v živote, jeho rodičia zomreli pred niekoľkými rokmi a zjavne to znášal veľmi ťažko. V poslednom období sa k tomu pridalo sklamanie zo vzťahu s jeho priateľkou. Nič ale nenasvedčovalo tomu, že by si chcel zobrať život. Zomrel z vlastnej vôle. Je to tragédia, keď niekto odíde v tak mladom veku," vyjadril sa vyšetrovateľ. 

Viac o téme: TragédiaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu